Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 22:58
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola se porve s Marpem! Boxerský zápas hvězd proběhne letos v O2 areně

Karlos Vémola se porve s Marpem! Boxerský zápas hvězd proběhne letos v O2 areně
Zdroj: se svolením organizace Oktagon MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Karlos Vémola slaví narozeniny, dárky ale naděloval on a organizace OKTAGON MMA fanouškům. Společně s organizátory totiž oznámil velké novinky.

Karlos Vémola v den svých 36. narozenin společně s promotéry Ondřejem Novotným a Pavolem Nerudou oznámil velkou zprávu. Na čtvrteční akci Noc s Terminátorem bylo potvrzeno, že český Terminátor nastoupí do boxerského ringu se známým raperem Otakarem „Marpem“ Petřinou. Stane se tak v pražské O2 areně 13. listopadu. Zápas bude vypsán na 6 tříminutových kol.

Doporučeno
Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) 31. května 2021 9:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

O souboji mezi Karlosem Vémolou a Marpem se mluvilo, psalo a spekulovalo už od konce roku 2018. Oba borci si tehdy navzájem adresovali výzvu a vyměnili si i pár ostrých slov, na oficiální potvrzení zápasu si však fanoušci museli počkat až do dnešního dne. A čekání stálo za to, už teď je totiž takřka jisté, že půjde o zajímavou podívanou, která přitáhne obrovské množství fanoušků.

Boj v postoji je doménou zejména Otakara „Marpa“ Petřiny, který má na kontě řadu zápasů v profesionálním thajském boxu. V něm se stal i vicemistrem České republiky. Oproti tomu Karlos Vémola ve své dosavadní MMA  kariéře těžil zejména ze svých dovedností v boji na zemi, ty však v zápase s raperem pochopitelně nebude moct využít. Přesto však věří, že si připíše první knockout v postoji. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se oba s touto výzvou popasují.

Doporučeno
Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky 29. června 2021 9:30

Nejblíže uvidí fanoušci Vémolu bojovat 24. července na pražské Štvanici s polským bojovníkem Marcinem Naruszczkou o titul ve střední váze. O pás v této divizi Vémola přišel před zápasem s Milanem Ďatelinkou kvůli nesplnění váhového limitu, za pár týdnů se jej tedy pokusí získat zpátky.  

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30
Domů
Sdílet
Diskuse