Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 22. 6. 2021
16:45
Aréna duhovými barvami svítit nebude, rozhodla UEFA. Fotbalový zápas Německa s Maďarskem symboliku tolerance neponese.Aréna duhovými barvami svítit nebude, rozhodla UEFA. Fotbalový zápas Německa s Maďarskem symboliku tolerance neponese.
15:21
Piráti a STAN představili své kandidáty na ministerské posty. Vnitro by mohl mít Rakušan, finance Wagenknecht.Piráti a STAN představili své kandidáty na ministerské posty. Vnitro by mohl mít Rakušan, finance Wagenknecht.
15:01
Bouřky způsobily v Jihomoravském kraji spoušť. V Brně padaly stromy, Hodonínsko bylo vytopené.Bouřky způsobily v Jihomoravském kraji spoušť. V Brně padaly stromy, Hodonínsko bylo vytopené.
13:47
Megan Fox má sex na chatě, ráno se vzbudí připoutaná k mrtvole. Co se skutečně stalo a kdo jí jde po krku?Megan Fox má sex na chatě, ráno se vzbudí připoutaná k mrtvole. Co se skutečně stalo a kdo jí jde po krku?
11:18
Netflix uvede šestidílný dokument se skutečnými zloději. Jak si naplánovali a uskutečnili geniální loupeže?Netflix uvede šestidílný dokument se skutečnými zloději. Jak si naplánovali a uskutečnili geniální loupeže?
10:53
Policisté mají mou podporu, uvedl Hamáček k smrti muže z Teplic. Občanští členové „romské rady“ žádají důkladné prošetření.Policisté mají mou podporu, uvedl Hamáček k smrti muže z Teplic. Občanští členové „romské rady“ žádají důkladné prošetření.
9:50
Češi si zahrají osmifinále Eura! Rozhodly o tom pondělní výsledky.Češi si zahrají osmifinále Eura! Rozhodly o tom pondělní výsledky.
8:07
Na olympijských hrách bude poprvé soutěžit transgender sportovkyně. Její účast vyvolala vlnu protestů ženských vzpěraček.Na olympijských hrách bude poprvé soutěžit transgender sportovkyně. Její účast vyvolala vlnu protestů ženských vzpěraček.
Pondělí 21. 6. 2021
18:50
Vlakem do Belgie, Nizozemka nebo rakouských Alp. RegioJet expanduje dále do Evropy.Vlakem do Belgie, Nizozemka nebo rakouských Alp. RegioJet expanduje dále do Evropy.