Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2021 7:01
Čas čtení 0:56
Kamila Šebestová

Ukrajinský pár se na 123 dní spoutal, aby spolu zůstal navždy. Nakonec byli rádi, že se rozešli

Ukrajinský pár se na 123 dní spoutal, aby spolu zůstal navždy. Nakonec byli rádi, že se rozešli
Zdroj: Tima Miroschischenko
NEWS
Uložit Uložené

Mladá zamilovaná dvojice se rozhodla učinit tento krok na Valentýna. Měl posílit jejich lásku, ale zjevně se stal přesný opak – po přibližně třech měsících se rozešli.

Viktoria Pustovitová a Alexandr Kudlaj se rozhodli zkusit, jaké to je mít ve vztahu „ponorku“. Strávili spolu přesně 123 dní, a to doslova – byli k sobě připoutáni řetězem. Milencům původně šlo o sblížení a posílení jejich vztahu. Po přibližně čtyřech měsících společného chození na toaletu či do sprchy ale tuto výzvu nezvládli a rozešli se. Jejich odloučení sledovala v živém vysílání celá Ukrajina. 

„Hurá!“ křičela podle portálu New York Post Viktoria Pustovitová, když jí odstranili pouta. „Konečně jsem svobodná.“ Dodala, že to byla pro ni zajímavá zkušenost. Během tří měsíců chodil pár doslova všude spolu. Na cigaretu, do sprchy či dokonce do práce. Z té musela Viktoria odejít, protože zákazníci nechtěli, aby se jim věnovala s mužem, který k ní byl připoután.

Doporučeno
Smrt mladého muže z Teplic nesouvisí se zákrokem policistů, uvádí pitevní zpráva Smrt mladého muže z Teplic nesouvisí se zákrokem policistů, uvádí pitevní zpráva 21. června 2021 16:20
Domů
Sdílet
Diskuse