Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 8. 7. 2021
15:48
Piráti chtějí seniorům vyplatit příspěvek 1 000 korun. „Poslanci buď přispějí občanům, nebo agrobaronovi,“ tvrdí.Piráti chtějí seniorům vyplatit příspěvek 1 000 korun.„Poslanci buď přispějí občanům, nebo agrobaronovi,“ tvrdí.
15:07
Bouřky mířící na Česko mohou podpořit vznik tornád. ČHMÚ proto rozšířil výstrahu na extrémní stupeň nebezpečí.
14:50
Ryan Gosling přepral policejní hlídku a oslavil to tancem. Takto pokračuje natáčení filmu The Gray Man v Praze.Ryan Gosling přepral policejní hlídku a oslavil to tancem. Takto pokračuje natáčení filmu The Gray Man v Praze.
11:26
Ursula von der Leyen o kontroverzním maďarském zákonu: „Orbán již dříve překročil červenou linii, ale tohle je nový pokles ke dnu.“Ursula von der Leyen o kontroverzním maďarském zákonu:„Orbán již dříve překročil červenou linii, ale tohle je nový pokles ke dnu.“
Středa 7. 7. 2021
18:07
Násilnosti v Gruzii zastavily pochod LGBT aktivistů. Situaci odsoudily státy EU včetně Česka, Maďarska nebo Slovenska.Násilnosti v Gruzii zastavily pochod LGBT aktivistů. Situaci odsoudily státy EU včetně Česka, Maďarska nebo Slovenska.
16:25
ANO ovládlo i červnový volební model agentury STEM. Piráti a STAN na něj ztrácí již téměř 3 procenta.ANO ovládlo i červnový volební model agentury STEM. Piráti a STAN na něj ztrácí již téměř 3 procenta.
11:05
Mladého gaye ubilo k smrti 12 mužů před klubem. Jeho vražda vyhnala do ulic tisíce Španělů.Mladého gaye ubilo k smrti 12 mužů před klubem. Jeho vražda vyhnala do ulic tisíce Španělů.