Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2021 21:04
Čas čtení 0:59
Daniel Mikolášik

Známá modelka prozradila, že ji v začátcích kariéry nutili k sexu a užívání drog, aby zhubla. Nebylo jí ani 18 let

Známá modelka prozradila, že ji v začátcích kariéry nutili k sexu a užívání drog, aby zhubla. Nebylo jí ani 18 let
Zdroj: Unsplash/Wevibe/volně k užití (ilustrační obrázek)
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Několikrát byla prý sexuálně napadena nebo donucena k tomu, aby užívala drogy. Módní průmysl se podle jejích slov musí změnit.

Známá 29letá australská modelka Bridget Malcolm se podělila o své nepříjemné zkušenosti ze začátků modelingové kariéry. Někdejší hvězda andílků Victoria's Secret otevřeně přiznala, že v době, kdy ještě nebyla ani dospělá, se k ní módní agenti chovali neuctivě a bez respektu.

Doporučeno
Jiřina Kočí se stala obětí sexuálního zneužívání knězem. Velmi hrubé sexuální praktiky snášela bezmála tři roky (Rozhovor) Jiřina Kočí se stala obětí sexuálního zneužívání knězem. Velmi hrubé sexuální praktiky snášela bezmála tři roky (Rozhovor) 2. července 2021 14:42

Několikrát byla prý sexuálně napadena nebo donucena k tomu, aby užívala drogy, píše LadBible. „Byla jsem obětí groomingu (pěstování si vztahu s nezletilým, budování důvěry mezi sexuálním predátorem a jeho obětí, pozn. red.) s mnohem starším mužem. Nejednou mě sexuálně napadli,“ prozradila modelka ve videu na sociální síti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm)

Módní průmysl se podle jejích slov musí změnit. Nejednou byl na ni prý již v časných začátcích vyvíjen velký tlak, aby zhubla a udržovala si postavu. Dokonce její vlastní agent jí prý doporučil, aby měla více sexu a užívala kokain, protože jí to údajně pomůže v hubnutí.

Kvůli posttraumatické stresové poruše (PTSD) o svých nepříjemných zážitcích nemohla mluvit na veřejnosti. Zlomilo se to v ní až nyní. Práce modelky by podle ní neměla zahrnovat týrání. Ve videu prozrazuje i to, že v té době bojovala se svou identitou, anorexií, ortorexií, úzkostmi a depresí. Bez pití alkoholu se prý nemohla socializovat.

Doporučeno
Vybrali jsme 15 nejzajímavějších outfitů v podání Češek a Slovenek za uplynulý měsíc  Vybrali jsme 15 nejzajímavějších outfitů v podání Češek a Slovenek za uplynulý měsíc 4. července 2021 13:30


Vyvrcholilo to až do okamžiku, kdy měla myšlenky o sebevraždě. Od té doby se její stav však rapidně zlepšil, říká ve videu. Už čtyři roky se prý zotavuje z poruchy stravování a více než dva roky abstinuje. Dodala, že aktuálně se cítí šťastná, vyrovnaná, silná a zažívá nejlepší období svého života.

Domů
Sdílet
Diskuse