Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2021 13:30
Čas čtení 2:36
Richard Balog

Vybrali jsme 15 nejzajímavějších outfitů v podání Češek a Slovenek za uplynulý měsíc

Vybrali jsme 15 nejzajímavějších outfitů v podání Češek a Slovenek za uplynulý měsíc
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova
MÓDA
Uložit Uložené

Mezi módními influencerkami se nachází i tenistka Dominika Navara Cibulková nebo ředitelka magazínu Top Fashion Barbora Franeková. Inspiruješ se jejich letními kombinacemi?

Začátek každého kalendářního měsíce pravidelně patří výběru nejzajímavějších outfitů z českých a slovenských ulic. Výjimku neuděláme ani během prázdnin a letošní léto přivítáme stylově. Tentokrát se můžeš těšit až na 15 kombinací v podání známých blogerek, módních influencerek, ale i tenistky Dominiky Navara Cibulkové nebo slovenské miss a ředitelky magazínu Top Fashion Barbory Franekové a musíme uznat, že všechny ženy mají vytříbený vkus. 

Horkým letošním trendem jsou zejména dlouhé volné šaty z lehkých materiálů a vzorované komplety, což neuniklo ani Češkám, respektive Slovenkám. Najdeš inspiraci v jejich outfitech?

Doporučeno
Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards 28. června 2021 13:32

Jana — @janatini

Jeden z nejlepších letních outfitů, které jsme zatím letos viděli. Lehký světlerůžový komplet vypadá v kombinaci s krajkovou podprsenkou božsky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jana Tomas (@janatini)

Petra — @pepamack 

kožená bunda: Balenciaga — kalhoty: Jac & Jack — podprsenka: MICHMIKA

V jednoduchosti je krása a Petra Macková nás o tom pravidelně přesvědčuje už několik let. Tentokrát naplno zabodovala v celočerném outfitu s luxusním nádechem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Andy — @andicsinger

šaty: Rails — obuv: The Bali Tailor — klobouk: Lack of Color Hats

Léto je v plném proudu nejen u nás, ale i na italském pobřeží a Andy Csinger si okolí Apulie vychutnává pouze v podobných lehkých kouscích.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)

Alexandra — @alexfranova

košile & kalhoty: H&M — obuv: Dear Frances — kabelka: Bottega Veneta — sluneční brýle: VEHLA — šperky: Still life

Lehký komplet v přírodních tónech je jako stvořený na léto a v kombinaci s koženou obuví a kabelkou vypadá skvěle. Outfit, se kterým zaboduješ na drinku v centru města, ale stejně tak v přímořském letovisku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ALEXANDRA FRÁŇOVÁ (@alexfranova)

Hana — @fashioninspobyhana

kabelka: Chanel

Další dokonalý příklad toho, proč by podle nás měla být bílá košile povinnou součástí každého šatníku i během léta. Stačí ti vytáhnout džínové šortky a stylový outfit je hotový.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana Drozdova (@fashioninspobyhana)

Karolína — @karolinamalisova

šaty: Shop Moja Moja

Česká modelka a influencerka vypadá skvěle ve všem a lehké volné šaty dávají vyniknout její štíhlé postavě. Ukrývá ve své sbírce alespoň jeden podobně odvážný model šatů?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolína Mališová (@karolinamalisova)

Nikola — @brixinka

Outfit jako stvořený na dlouhé letní večery s přáteli ve městě.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikola Braxatorisová (@brixinka)

Tatiana — @tatianazidekova

šaty: Nina Busse — obuv: Hermes

Lehké dlouhé šaty jsou dokonalou volbou pro horké letní období, což slovenská influencerka a zároveň máma na plný úvazek dobře ví. Inspirovuješ se v nejbližších dnech tímto povedeným outfitem i ty?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tatiana Žideková (@tatianazidekova)

Ivanka — @sweetladylollipop

obuv: CCC

Cenu za nejvíc sexy outfit si tento měsíc odnáší jedna z našich oblíbených slovenských módních blogerek Ivanka, která si začátkem června vychutnávala krásy Chorvatska i v takových šatech.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivanka Antal (Petrušová) (@sweetladylollipop)

Natália — @natykerny

Bývalá partnerka rapera jménem PIL C patří mezi nejstylovější Slovenky a tímto svěžím outfitem nás o tom znovu přesvědčila. Oceňujeme zejména kombinaci lehkých květinových šatů s kontrastními bílými botami.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Dominika — @domicibulkova & Barbora — @barborafranekova

Závěr dnešního výběru si pro sebe nechaly Dominika Navara Cibulková s Barborou Franekovou, které si takto užívaly Paříž. Kvalitní bílá košile by měla být součástí každého šatníku bez ohledu na pohlaví.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Natália — @natalia.envy

Po pár dnech v Bratislavě se bývalá tenistka vydala na dovolenou do Itálie ve společnosti několika kamarádek včetně již zmíněné ředitelky magazínu Top Fashion nebo podnikatelky Natálie Selvekové.

Zatímco Dominika vsadila na kousky s monogramem módního domu Dior, Barbora Franeková vytáhla obuv Hermes a Natália ležérní outfit CELINE s rukopisem Hediho Slimaneho. Všechny ženy mají od nás tentokrát plný počet bodů.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Doporučeno
Volné košile z lehkých materiálů jsou žhavým trendem letošního léta. Po těchto kouscích se vyplatí sáhnout  Volné košile z lehkých materiálů jsou žhavým trendem letošního léta. Po těchto kouscích se vyplatí sáhnout 7. června 2021 15:36
Domů
Sdílet
Diskuse