Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2021 13:32
Čas čtení 3:02
Daniel Mikolášik

Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards

Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
MÓDA
Uložit Uložené

Hollywoodské hvězdy se opět předháněly v tom, která ukáže víc. Nebo spíše méně?

Předávání cen afroamerické komunitě amerického showbyznysu, známé především jako BET Awards, se i letos neslo ve znamení luxusních elegantních, vyzývavých, až provokujících outfitů.

Přestože se musel loňský galavečer kvůli pandemické situaci odehrávat v online sféře, bylo tentokrát na prominentní akci v sále Microsoft Theater v Los Angeles už opět vše při starém, bez jakýchkoliv omezení či povinnosti nosit bezpečnostní prvky. A to celebrity využily naplno.

Doporučeno
Volné košile z lehkých materiálů jsou žhavým trendem letošního léta. Po těchto kouscích se vyplatí sáhnout  Volné košile z lehkých materiálů jsou žhavým trendem letošního léta. Po těchto kouscích se vyplatí sáhnout 7. června 2021 15:36

Na červeném koberci se v rámci letošního tématu Rok černé ženy předháněly prominentní osobnosti z různých sfér showbyznysu v tom, která ukáže víc. Nebo spíše méně? Nechyběly hvězdy jako Cardi B, Lil Nas X, Zendaya, Megan Thee Stallion nebo skupina Migos. Přinášíme ti tedy výběr 10 nejlepších outfitů, které jsme měli možnost vidět během galavečera BET Awards 2021.


Lil Nas X patří mezi nejvýstřednější interprety současnosti a své pověsti nezůstal nic dlužen ani během uplynulé noci. Na červeném koberci se objevil v těchto bílých šatech s modrým potiskem odkazujícím na válku a náboženství z dílen návrháře jménem Andrea Grossi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lil Nas X (@lilnasx)

Zendaya překvapila na první pohled jednoduchou a nekomplikovanou archivní róbou Versace z kolekce jaro/léto 2003, fialovými lodičkami od Stuarta Weitzmana a diamantovými doplňky od Bulgari. Tuto róbu proslavila před 18 lety Beyoncé, když se v ní ukázala na pódiu během vystoupení ke skladbě Crazy In Love.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya)

Na předávání cen nechyběly ani vyzývavé outfity. Jeden z nich předvedla i Megan Thee Stallion, která získala cenu za nejlepší ženskou hiphopovou umělkyni. Na červeném koberci se ukázala v bílých šatech s odhalenými boky a třpytivými řetízky od francouzského módního návrháře Jeana Paula Gaultiera.

Domů
Sdílet
Diskuse