Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2021 19:12
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor znovu provokuje: Do útoků na sociálních sítích zatáhl manželku svého soupeře

Conor McGregor znovu provokuje: Do útoků na sociálních sítích zatáhl manželku svého soupeře
Zdroj: Jeff Bottari/Getty Images
SPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložit Uložené

McGregora čeká třetí zápas s Dustinem Poirierem a jak se zdá, Ir se chce za každou cenu svému soupeři dostat do hlavy.

Slavný MMA zápasník Conor McGregor už za pár dní nastoupí do svého dalšího vysoce očekávaného zápasu. Čeká jej totiž vyvrcholení trilogie s americkým bojovníkem Dustinem Poirierem, kterého prvně porazil, ale v odvetě mu podlehl. A s blížícím se datem zápase irská hvězda stupňuje i provokování na sociálních sítích.

Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 8:00

Do svého soupeře se v posledních týdnech už několikrát opřel a tentokrát do popichování zatáhl i manželku svého soupeře – Jolie Poirier. Na svém twitterovém účtu totiž McGregor sdílel screenshot z Instagramu, kam mu údajně měla žena amerického bojovníka poslat zprávu. Není však jasné, kdy k tomu mělo dojít, co bylo předmětem zprávy nebo zda je vůbec McGregorův screenshot opravdový.

conor mcgregor ufc
Zdroj: Getty Images/Jeff Bottari

Samotný Ir obrázek nijak neokomentoval, u fanoušků si však vysloužil smíšené reakce, převládají však spíše ty negativní. Někteří uživatelé totiž tento krok nazývají „ránou pod pás“ a nelíbí se jim, že do třenice na sociálních sítích McGregor zatahuje i někoho, kdo se zápasem nemá nic společného.

Domů
Sdílet
Diskuse