Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2021 19:55
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Netflix v Praze natáčí svůj nejdražší film s hollywoodskými hvězdami (Freshnews)

Netflix v Praze natáčí svůj nejdražší film s hollywoodskými hvězdami (Freshnews)
Zdroj: Getty Images/Rodin Eckenroth/Stringer
REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews.

Je tu další středa, což už tradičně znamená, že je tady i nový díl našich pravidelných Freshnews. Těmi tě provede naše moderátorka Aneta, která má připravené zprávy ze světa sportu, sociálních sítí nebo třeba filmu. Pojďme tedy na to!

Na začátek se zaměříme na téma, které je pro řadu z nás aktuální, a tím je cestování. Ministerstvo zahraničních věci totiž aktualizovalo cestovatelský semafor a my jsme v přehledném článku sepsali, jaké platí podmínky a při návratu z kterých zemí musíš do karantény. Přečíst si jej můžeš zde.

Doporučeno
Španihelová: Pokud seženu prostředky, podám žalobu na Zemana. Výroky o transgender osobách přilil olej do ohně, který jen doutnal Španihelová: Pokud seženu prostředky, podám žalobu na Zemana. Výroky o transgender osobách přilil olej do ohně, který jen doutnal 7. července 2021 13:02

Kromě toho ti ale povíme také o filmu, který v Praze natáčí štáb Netflixu. Snímek nese název The Gray Man, bude stát 200 milionů dolarů a představí se v něm hvězdní herci jako Ryan Gosling a Chris Evans. Natáčení snímku je rozloženo na čtyři etapy. Více si o této filmové novince můžeš přečíst zde.

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Tak například o boxerských zápasech bez rukavic, které patří mezi tu nejbrutálnější podívanou na poli bojových sportů, a zabřednout v neposlední řadě můžeš i do našeho nového rozhovoru o sexuálním obtěžování. Užij si dnešní díl.

Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse