Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2021 18:18
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

VIDEO: Muž brutálně napadl pár v metru. Ženu povalil, muže kopal na zemi

VIDEO: Muž brutálně napadl pár v metru. Ženu povalil, muže kopal na zemi
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policisté nyní prosí veřejnost o pomoc při hledání svědků.

Policie hledá svědky brutálního napadení v metru. V neděli v pět hodin odpoledne na zastávce Černý most vyvrcholila potyčka mezi cizincem a párem, který byl mužem napaden. Třicetiletý muž v bílém triku ženu povalil, na muže zaútočil pěstmi a poté jej dokonce dostal na zem, kde jej kopal. Muži zákona nyní vyzývají svědky, kteří v inkriminovanou dobu byli svědky incidentu, aby se přihlásili.

Doporučeno
Bestie ze Zliechova spálila těla mladé matky a dítěte. Sériový vrah uškrtil ženu při sexu Bestie ze Zliechova spálila těla mladé matky a dítěte. Sériový vrah uškrtil ženu při sexu 2. července 2021 14:30

Policisté uvádí, že záběry z kamer na zastávce jsou pouze vrcholem ledovce celého konfliktu. „K brutálnímu útoku mělo dojít již během jízdy ze stanice metra Anděl a vyvrcholilo na nástupišti metra Černý most. Poškozená žena a muž utrpěli velmi vážná zranění, která si vyžádala hospitalizaci v nemocnici,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Domů
Sdílet
Diskuse