Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2021 13:17
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Sci-fi sága Nadace od Isaaca Asimova přijde na Apple TV+. Slavná kniha se přemění na epický seriál

Sci-fi sága Nadace od Isaaca Asimova přijde na Apple TV+. Slavná kniha se přemění na epický seriál
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První série se začne na Apple TV+ vysílat už 24. září.

Isaac Asimov je nejen autorem legendárních Tří Zákonů robotiky, ale také slavným sci-fi spisovatelem, který má na kontě několik bestsellerů a milovaných knižních příběhů. Jedním z takových je i Foundation, nesmírně vlivná značka. Na běžné televizní či filmové zpracování však byla příliš velkolepá, a tak do ní nalilo obrovské peníze až Apple TV+. Díky tomu se již 24. září začne vysílat první, 10dílná série.

Doporučeno
10 extrémně bizarních erotických scén: vejce jako sexuální hračka nebo masturbace před sestrou a kamarádem 10 extrémně bizarních erotických scén: vejce jako sexuální hračka nebo masturbace před sestrou a kamarádem 27. června 2021 12:30

Děj se zaměří na skupinu vědců, kteří počítají, kdy skončí lidská civilizace a dojde k jejímu zániku. Společnými silami se snaží o to, aby zachovali vědomosti, kulturu a jiné důležité aspekty lidské civilizace. Jak však můžeš vidět na záběrech z ukázky, ne všichni to budou považovat za prioritu.

Trailer slibuje epickou výpravu, megalomanské akční scény a obrovská sci-fi města. Pokud máš rád apokalyptické sci-fi příběhy spojené s komentářem společnosti a nádherným futuristickým designem, dej seriálu šanci. A rovnou si kup i celou knižní sérii. Tvůrcem seriálu je David S. Goyer (Man of Steel, BvS). Jedním z hlavních herců bude Jared Harris (Chernobyl).

Domů
Sdílet
Diskuse