Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2021 15:30
Čas čtení 6:08
Richard Balog

Top 10 australských módních značek pro muže, ženy i každý rozpočet

Top 10 australských módních značek pro muže, ženy i každý rozpočet
Zdroj: Ksubi
MÓDA
Uložit Uložené

Těšit se můžeš na oblečení všeho druhu — od minimalistických kousků značky Bassike přes krajkové šaty Zimmermann až po sportovní vybavení s logem P. E Nation.

Australská móda je známá nejen svou sofistikovaností, odvážností a zároveň lehkou nositelností, ale i množstvím nezávislých návrhářů, kteří kladou velký důraz na udržitelnost a etiku. Díky tomu jsou oblíbení i u mnoha známých tváří a v případě, že plánuješ aktualizaci šatníku, by neměly chybět ani na tvém seznamu. Radost ti budou dělat dlouhá léta. 

My jsme jednotlivé výrobce poznali zejména díky slovenským influencerkám, které si podmanily tamní trh — Petře Mackové a Andy Csingerové. Od minimalistických kousků značky Bassike přes krajkové šaty Zimmermann až po sportovní vybavení s logem P. E Nation. Představujeme 10 nejzajímavějších australských módních značek pro muže, ženy i každý rozpočet.

Doporučeno
Móda Refresher: Češky a Slovenky si poslední letní měsíc užily v neodolatelných kouscích i elegantních kompletech Móda Refresher: Češky a Slovenky si poslední letní měsíc užily v neodolatelných kouscích i elegantních kompletech 1. září 2021 17:30

Bassike

Značka Bassike vznikla v roce 2006 s vizí produkovat luxusní a zároveň nositelné kousky na každý den. Za jejím zrodem stojí dvojice Deborah Sams a Lou Ryan, přičemž v současnosti nabízí nadčasovou módu pro muže i ženy, kteří přesně vědí, co chtějí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by bassike (@bassike)

Jednotlivé kousky se mohou pyšnit štítkem „Made in Australia“ a jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, jako jsou například organická bavlna, len nebo hedvábí. Součástí všech kolekcí jsou kromě základních jednobarevných triček, košil či mikin i džíny, se kterými při dobrém zacházení zvládneš nespočet sezón. 

Ceny jsou sice vyšší a člověka nepotěší ani celní poplatky, ale značka Bassike patří mezi to nejlepší na trhu v rámci kategorie prémiové nadčasové módy.

Kompletní nabídka značky bassike
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by bassike (@bassike)


 Zimmermann

Ikonická australská značka, jejíž zakladatelky zůstaly věrné své původní vizi o ženské módě i po 30 letech existence. Sesterské duo Nicky a Simone Zimmermann oslavuje prostřednictvím jednotlivých návrhů sofistikovaným způsobem krásu, vášeň pro detail a lásku k barevným vzorům.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

Luxusní značka se sídlem v Sydney si v posledních letech získala pozornost známých médií i celebrit, kterým nedělají vrásky na čele ani vysoké cenovky. Modely s logem Zimmermann totiž vyvolávají touhu je vlastnit.

Domů
Sdílet
Diskuse