Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2021 22:07
Čas čtení 0:54
Adam Novosad

VIDEO: Internet se baví přítelkyní Jeffa Bezose, která se s obdivem vrhla na Leonarda DiCapria. Nedokázala skrývat nadšení

VIDEO: Internet se baví přítelkyní Jeffa Bezose, která se s obdivem vrhla na Leonarda DiCapria. Nedokázala skrývat nadšení
Zdroj: Getty Images/David Ryder
NEWS JEFF BEZOS LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Zakladatel Amazonu s partnerkou se objevili na slavnostním galavečeru na podporu umění.

Když před tebou stojí Leonardo DiCaprio, zapomeneš, že za ruku držíš druhého nejbohatšího muže světa. Sociální sítě se momentálně baví úsměvným momentem z uplynulého víkendu, kdy se v americkém Los Angeles uskutečnil slavnostní galavečer LACMA Art + Film Gala odehrávající se ve významném muzeu umění, uvádí Ladbible.

U příležitosti desátého výročí galavečera nad ním převzali patronát herec Leonardo DiCaprio společně s designérkou Evou Chow.

I když bylo cílem večera podpořit umění a ocenit velikány umělecké či filmové tvorby, jako je například Steven Spielberg, nejzajímavějším momentem celé slavnosti se stalo setkání přítelkyně Jeffa Bezose Lauren Sanchez s Leonardem DiCapriem.

Domů
Sdílet
Diskuse