Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2021 14:18
Čas čtení 0:53
Daniel Mikolášik

Herec Devin Ratray, který ztvárnil Buzze z filmu Sám doma, byl zatčen za domácí násilí. Přítelkyni údajně škrtil

Herec Devin Ratray, který ztvárnil Buzze z filmu Sám doma, byl zatčen za domácí násilí. Přítelkyni údajně škrtil
Zdroj: 21th Century Fox
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Žena se z jeho sevření nakonec dostala tak, že ho kousla do ruky a začala křičet o pomoc.

Devin Ratray, který se proslavil zejména díky dětské roli v prvních dvou dílech filmové série Sám doma jako starší bratr Kevina McCallistra Buzz, byl zatčen policií a následně propuštěn na kauci. Čtyřiačtyřicetiletého herce ve středu obvinili z údajného domácího násilí poté, co se sám udal na policejní stanici v Midwest City v americkém státě Oklahoma, informuje Complex.

Doporučeno
Herce Chrise Notha ze Sexu ve městě obvinila další žena ze sexuálního násilí. Sarah Jessica Parker stojí za oběťmi Herce Chrise Notha ze Sexu ve městě obvinila další žena ze sexuálního násilí. Sarah Jessica Parker stojí za oběťmi 24. prosince 2021 9:58

Začátkem prosince totiž Ratray údajně fyzicky napadl svou tehdejší přítelkyni. Ke konfliktu prý došlo v době, kdy byli oba hosty dvoudenní filmové akce v Oklahoma City. Poškozená tvrdí, že hádka začala poté, co pár v podniku oslovili dva fanoušci se žádostí o autogram.

Žena dala fanouškům dvě podpisové karty zdarma, což Ratraye rozzlobilo. Hádka pokračovala i poté, co se dvojice přesunula do hotelu OKC. Konflikt vyústil až do napadení, přičemž herec ženu údajně tlačil ke zdi, bil, škrtil, držel její ústa a přitom na ni křičel: „Takhle přesně umřeš!“ píše se v policejním spise, na který se odkazuje portál TMZ.

Z jeho sevření se nakonec dostala tak, že ho kousla do ruky a začala křičet o pomoc. Oba prý byli pod vlivem alkoholu. Ještě tu noc přišla do hotelového pokoje i policejní hlídka. Po její kontrole se herec a žena vydali každý svojí cestou. Ratray ve své výpovědi tvrdí, že hádka byla čistě verbální. Z policejní stanice ho nakonec pustili na kauci 25 000 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse