Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2022 11:46
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Ethan Hawke: Moon Knighta jsem natočil pro peníze. Marvelovky jsou pro 14leté děti, začněte je tak vnímat

Ethan Hawke: Moon Knighta jsem natočil pro peníze. Marvelovky jsou pro 14leté děti, začněte je tak vnímat
Zdroj: Leon Bennett/Stringer, Getty Images North America/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Americký herec si nebere servítky a otevřeně hovoří o svém zážitku s Marvelem.

Hollywoodský herec Ethan Hawke si zahrál v seriálu Moon Knight od Marvelu, kde ztvárnil záporáka. V rozhovoru pro Insider ale prozradil, že to nebylo z lásky ke komiksovkám. Udělal to pro peníze a aby podpořil svou rodinu. 

„Toto je způsob, jakým rodině platím účty za zdravotní péči a jak pečuji o jejich blahobyt. Nemám za úkol změnit svět. Mým úkolem je zahrát své role co nejlépe, jak umím, a nakonec jsem rád, že jsem tuto výzvu od Marvelu přijal.“

Herec v minulosti tvrdil, že si spolupráci s Marvelem užil, protože ho kreativně neomezovali a mohl si vyzkoušet hraní postavy Arthura Harrowa ve svém stylu. V rozhovoru pro filmový portál IndieWire prozradil, že je na sklonku své kariéry, ale kromě toho řekl i to, že marvelovky jsou pro 14leté děti.

Přál by si, aby je tak lidé začali vnímat při recenzování a nečekali od nich, že budou jako dramatické snímky jako například Fanny and Alexander. Hawke se však k marvelovkám nevyjadřuje kriticky, spíše konstatuje, pro koho jsou určeny.

Herec se k tématu superhrdinských filmů vyjádřil v roce 2018 velmi trefně a věcně.

 

Domů
Sdílet
Diskuse