Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2022 v 19:10
Čas čtení 0:35
Radim Šlechta

VIDEO: Toto je první trans výherkyně Miss Greater Derry

VIDEO: Toto je první trans výherkyně Miss Greater Derry
Zdroj: Miss Greater Derry
NEWS
Uložit Uložené

Brían Nguyen je první trans výherkyní soutěže Miss Greater Derry.

Brían Nguyen vyhrála přehlídku Miss Greater Derry jako první trans žena. Kromě čestného titulu dostane také stipendium. Jedná se o další vítězku přehlídky v rámci Miss America, kterou vyhrála transgender osoba. Brían o tom informovala na svém Instagramu.

„Za stoletou historii Miss America jsem se stala první transgender držitelkou titulu v rámci celé organizace. Slova nedokážou popsat moje pocity z toho, že jsem dostala šanci reprezentovat svou komunitu na Miss New Hampshire. Jsem poctěna, že jsem korunovanou Miss Greater Derry 2023 a těším se, až vám ukážu svá esa v rukávu. Bude to úžasný rok,“ napsala Nquyen na Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brían Nguyen (@missgreaterderrynh)

Společně s titulem dostala Brían také stipendium, které se udílí všem výherkyním soutěže již od roku 1987. Ještě před ní vyhrála trans žena titul Miss Nevada. Přehlídka Miss Greater Derry je součástí vyšší soutěže Miss New Hampshire a Miss America.

Domů
Sdílet
Diskuse