Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
27. prosince 2022 10:15
Čas čtení 0:50

Další Putinův kritik vypadl z okna. Zřítil se z hotelového pokoje v Indii

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Další Putinův kritik vypadl z okna. Zřítil se z hotelového pokoje v Indii
Zdroj: TASR/AP Sergei Bobylev

Je to už druhý poslanec, který tento týden zemřel záhadnou smrtí.

Ruský zákonodárce a multimilionář Pavel Antonov zemřel po pádu z okna hotelu v Indii, kde byl na dovolené. Jeho smrt následovala jen dva dny po záhadné smrti jeho přítele a stranického kolegy Vladimira Budanova ve stejném hotelu ve městě Rájagadá v indickém státě Urísa. Informuje o tom TASR.

Jeden z nejbohatších ruských poslanců Antonov byl na dovolené v regionu Rajagadá v Uríse, kde slavil své 65. narozeniny. Podle místní policie byl nalezen mrtvý poté, co se zřítil z okna ve třetím patře hotelu.

Ve stejném hotelu zemřel další ruský zákonodárce

Je to již druhý zákonodárce, který zemřel během týdne ve stejném hotelu. Policie uvedla, že úřady s povolením Antonovy rodiny už jeho tělo v pondělí zpopelnily. Antonova našli mrtvého v neděli 25. prosince, dodala.

Antonovova smrt následovala tři dny po záhadném úmrtí jeho stranického kolegy Budanova, kterého také našli mrtvého v uvedeném hotelu ve městě Rájagadá. Pozoruhodné je, že v hotelu se na recepci 21. prosince přihlásili jako hosté čtyři ruští turisté včetně Antonova a Budanova. Přijeli tam z návštěvy turistické atrakce, městečka Daringbádí v okrese Kandhmál ve státě Urísa.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Podle policie jeden z těchto mužů, Budanov, ráno 22. prosince zemřel. Pitva ukázala, že dostal infarkt. I jeho už zpopelnili. Jeho přítel a kolega Antonov přišel o život tři dny poté.

Domů
Sdílet
Diskuse