Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2023 14:15
Čas čtení 0:42
Adéla Ježková

Tvůrce seriálu Rick a Morty končí ve studiu po obvinění z domácího násilí

Tvůrce seriálu Rick a Morty končí ve studiu po obvinění z domácího násilí
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY DOMÁCÍ NÁSILÍ RICK AND MORTY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Televizní společnost Adult Swim přerušila spolupráci s Justinem Roilandem, spolutvůrcem populárního animovaného seriálu Rick a Morty.

„Adult Swim ukončil spolupráci s Justinem Roilandem,“ uvedla společnost na Twitteru. Ten byl nejen spolutvůrcem seriálu, ale také scenáristou a výkonným producentem a v prvních šesti sériích seriálu namluvil dvě hlavní a několik dalších vedlejších postav. Společnost dodala, že seriál Rick a Morty bude pokračovat a že „talentovaný a oddaný štáb“ usilovně pracuje na sedmé sérii.

Roiland čeká na soud kvůli obvinění z domácího násilí vůči bývalé přítelkyni, píše CBS News. K incidentu mělo dojít v lednu 2020 a Roiland byl obviněn v květnu téhož roku. Předsoudní slyšení se konalo 12. ledna, obnovení má nastat v dubnu. Datum soudního procesu ale ještě nebylo stanoveno. Justin Roiland obvinění odmítá.

V seriálu se tak očekává přeobsazení Roilandových rolí. Ten bude ale nadále uváděn jako spolutvůrce seriálu. Roiland rovněž rezignuje na funkci generálního ředitele společnosti Squanch Games.

Rick a Morty je animovaný komediální seriál oceněný cenou Emmy. Děj sleduje sociopatického geniálního vědce, který táhne svého nesmělého vnuka na šíleně nebezpečná dobrodružství napříč vesmírem. 

Domů
Sdílet
Diskuse