Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
2. února 2023 9:01
Čas čtení 0:48

Vémola půjde před soud. Kincl se brání právní cestou po ostrých obviněních Terminátora

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Vémola půjde před soud. Kincl se brání právní cestou po ostrých obviněních Terminátora
Zdroj: OKTAGON MMA

Kincl nenechal obvinění dlouholetého rivala jen tak.

Jak jsme informovali v lednu 2023, očekávanou odvetu v MMA mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem uvidíme 20. května na turnaji Oktagon 43 v pražské O2 areně. Čeští zápasníci se ale neutkají jen v kleci, ale také v soudní síni. Prozradil to současný šampion střední váhy Oktagonu Patrik Kincl v rozhovoru pro Sport.cz.

25. února 2023 11:00 Čas čtení 12:07 Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor) Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor)

Kincl se rozhodl bránit soudní cestou vůči obviněním Vémoly z prosince. Český „Terminátor“ koncem roku obvinil Kincla z toho, že ho udal kvůli nedovolenému chovu exotických zvířat, což jeho rival jasně popřel. U Vémoly byla policejní razie pro podezření z nelegálního obchodu a pořizování tygrů, kteří jsou přímo ohroženi vyhubením.

5. dubna 2023 15:00 Čas čtení 2:37 Krásné gesto: Čeští MMA bojovníci přišli za dětmi ze základky mluvit o šikaně. Rvačky patří do klece, ne do školy Krásné gesto: Čeští MMA bojovníci přišli za dětmi ze základky mluvit o šikaně. Rvačky patří do klece, ne do školy

„Karel dostal předžalobní výzvu. K soudu to nemuselo dojít, ale neomlouval se. Můj právník to bude proto podávat k soudu a budeme se soudit,“ upřesňuje Kincl. „Zahnal mě do kouta a budu to pravděpodobně řešit právní cestou,“ řekl ještě v prosinci Kincl.

1. listopadu 2022 6:00 Čas čtení 2:02 Karlos Vémola: Chybu jako s Attilou už nikdy neudělám. Kincl je jeden z nejchytřejších fighterů, ale já budu dominovat Karlos Vémola: Chybu jako s Attilou už nikdy neudělám. Kincl je jeden z nejchytřejších fighterů, ale já budu dominovat

Dnes si prý Kincl uvědomuje, že proces se může natáhnout i na dva nebo tři roky, ale je si sebevědomě jistý, že soud vyhraje, stejně jako květnový zápas v Praze. Současný šampion Oktagonu si s Vémolou změřil síly poprvé už v roce 2018 na turnaji již neaktivní organizace XFN, přičemž prohrál po třech kolech na body.

Patrik Kincl
Zdroj: Oktagon MMA
Domů
Sdílet
Diskuse