Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2023 20:14
Čas čtení 1:10
Vojtěch Vanda

Odveta bude! Patriku Kinclovi se znovu postaví Karlos Vémola

Odveta bude! Patriku Kinclovi se znovu postaví Karlos Vémola
Zdroj: Oktagon MMA Sebastian Rudnicki/KSW/se svolením
SPORT ČESKO KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Fanoušci se mohou těšit na velkolepou odvetu. Organizace OKTAGON MMA ohlásila odvetu mezi Kinclem a Vémolou, v níž půjde o pás ve střední váze.

Oktagon 43 přinese do Prahy velkolepou podívanou. Držitel pásu střední váhy Patrik Kincl bude bránit svůj titul v osobní odvetě s Karlosem Vémolou. Ve středu to ohlásila organizace OKTAGON MMA na Instagramu. Fanoušky tak čeká opakování vyostřené bitvy mezi zápasníky, kteří se nemají vůbec v lásce. K zápasu dojde 20. května v O2 aréně.

Doporučeno
Vémola vs. Végh 2 aneb jaké megazápasy v organizaci OKTAGON MMA chceme vidět v roce 2023 Vémola vs. Végh 2 aneb jaké megazápasy v organizaci OKTAGON MMA chceme vidět v roce 2023 13. ledna 2023 6:00

„Kincl si vybral. Bude to Karlos! Rozhodování mezi TIPSPORT GAMECHANGER a odvetou je u konce. Doktoři pustili Vémolu do tréninku dřív, než se čekalo, a Karlos opět ukázal, že je pravý Terminátor,“ vyhlásila odvetu do světa sama organizace. Fanoušci ještě mají v živé paměti první zápas těchto věčných soků, v němž Patrik Kincl prohrál na body. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Jsem nepoučitelnej. Snad pochopíte, že chci a potřebuju tuhle kapitolu uzavřít. Jsem zvědav, jaké výmluvy přijdou teď, ale snad už není kam uhnout. Argumentů pro a proti bylo opravdu hodně. (...) Díky všem za podporu a omlouvám se těm, kteří by mě raději viděli v Gamechangeru,“ napsal sledujícím Kincl, který bude obhajovat pás.

Vémola zatím odvetu přímo nekomentoval, jen na svém Instagramu zveřejnil story s plakátem akce. Na boj se však svědomitě připravuje. „Nepřestávám rehabilitovat a regenerovat, abych byl co nejdřív zpátky!“ uvedl.

Kincla s Vémolou jsme chtěli vidět

Jsme rádi, jelikož zrovna odvetu Kincla s Vémolou jsme měli mezi zápasy, které jsme v Oktagonu chtěli vidět v následujícím roce. „Pravděpodobnost, že Patrika Kincla uvidíme v letošním roce jak ve veltrové pyramidě Tipsport Gamechanger, tak i v odvetě s Karlosem Vémolou ve střední, je mizivá, ale pokud by se rodák z Hradce Králové rozhodl z projektu z nějakého důvodu odstoupit, na zápas s Terminátorem by v roce 2023 mohlo dojít,“ napsali jsme.

Pokud tě zajímá, které zápasy bychom ještě rádi viděli, koukni na náš seznam v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse