Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
8. března 2023 10:44
Čas čtení 0:56

V bytě ve Valašském Meziříčí násilně zemřely tři dospělé osoby, podle policie šlo o rodinnou tragédii

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V bytě ve Valašském Meziříčí násilně zemřely tři dospělé osoby, podle policie šlo o rodinnou tragédii
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Policie případ předběžně kvalifikovala jako vícenásobnou vraždu a sebevraždu.

V bytě ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku násilně zemřeli tři lidé. Podle zjištění policie, která se případem zabývá od úterního odpoledne, se jedná o dvě ženy a jednoho muže. Kriminalisté případ předběžně kvalifikovali jako vícenásobnou vraždu a sebevraždu. Ve středu to uvedla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

7. března 2023 8:49 Čas čtení 1:00 Muž zemřel kvůli mozkožroutské amébě. Nakazil se z kohoutkové vody Muž zemřel kvůli mozkožroutské amébě. Nakazil se z kohoutkové vody

Další rodinná tragédie na Vsetínsku

„Krajští kriminalisté od včerejších pozdních odpoledních hodin prověřují násilnou smrt tří dospělých osob v bytě ve Valašském Meziříčí. Jedná se o dvě ženy (matku a dceru) ve věku sedmapadesáti a pětadvaceti let a šedesátiletého muže (otce). Případ jsme předběžně kvalifikovali jako vícenásobnou vraždu a sebevraždu,“sdělila Kyšnerová a dodala, že jde o rodinnou tragédii. 

Kriminalisté místo činu ohledávali do středečního rána, na místě byl také soudní lékař. „Nyní čekáme na výsledky soudní pitvy a i nadále provádíme úkony trestního řízení,“ doplnila mluvčí.

Ke dvěma několikanásobným vraždám došlo na Vsetínsku i v loňském roce. V dubnu v obci Loučka muž zavraždil manželku a jejich tři malé děti, následně nožem pořezal i sebe a nakonec způsobil výbuch rodinného domu. K podobné tragédii došlo v srpnu v Rožnově pod Radhoštěm, kde muž zastřelil svou družku a své děti. Poté zbraň obrátil proti sobě. 

7. března 2023 19:20 Čas čtení 0:50 Muž musí exmanželce vyplatit skoro pět milionů korun za pětadvacet let domácí práce Muž musí exmanželce vyplatit skoro pět milionů korun za pětadvacet let domácí práce
Domů
Sdílet
Diskuse