Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
3. srpna 2022 14:40
Čas čtení 0:55

V Rožnově pod Radhoštěm zastřelil muž svou družku a své dvě děti (Aktualizováno)

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Rožnově pod Radhoštěm zastřelil muž svou družku a své dvě děti (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Situace je podle policistů nyní pod kontrolou.

Aktualizováno 17:11 – V Rožnově pod Radhoštěm na Vsetínsku zemřeli při násilném trestném činu čtyři lidé. Konkrétně šlo o dvě dospělé osoby a dvě malé děti. Policie několik hodin po činu uvedla, že 49letý muž zastřelil svou 35letou družku a své děti. Poté zbraň obrátil proti sobě. Jednou z obětí je policistka.

Bezprostředně po události nesdělila policie žádné bližší informace, ani to, zda je jednou z obětí pachatel trestného činu. „V současnosti jsme na místě činu a zároveň prověřujeme motiv pachatele. Situaci máme pod kontrolou a nehrozí žádné další nebezpečí,“uvedli policisté na Twitteru.

Později doplnili, že vyšetřovatelé případ předběžně kvalifikovali jako trojnásobnou vraždu. „49letý muž zastřelil svou 35letou družku a své děti. Poté zbraň obrátil proti sobě. Jednou z obětí je policistka,“ uvedli.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

Za poslední dobu jde o druhý případ vícenásobné vraždy v tomto regionu. V dubnu zasahovali hasiči a policisté v obci Loučka, kde jednatřicetiletý muž zabil svou ženu a jejich tři malé děti ve věku do pěti let. Následně muž způsobil výbuch domu. V červnu byl obviněn z trestného činu vraždy. Z posledních dostupných statistik vyplývá, že v České republice od začátku roku do 30. června došlo již k 78 kriminálním skutkům, které jsou klasifikovány jako vraždy.

Domů
Sdílet
Diskuse