Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
3. srpna 2022 v 14:40
Čas čtení 0:55

V Rožnově pod Radhoštěm zastřelil muž svou družku a své dvě děti (Aktualizováno)

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Rožnově pod Radhoštěm zastřelil muž svou družku a své dvě děti (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Situace je podle policistů nyní pod kontrolou.

Aktualizováno 17:11 – V Rožnově pod Radhoštěm na Vsetínsku zemřeli při násilném trestném činu čtyři lidé. Konkrétně šlo o dvě dospělé osoby a dvě malé děti. Policie několik hodin po činu uvedla, že 49letý muž zastřelil svou 35letou družku a své děti. Poté zbraň obrátil proti sobě. Jednou z obětí je policistka.

Bezprostředně po události nesdělila policie žádné bližší informace, ani to, zda je jednou z obětí pachatel trestného činu. „V současnosti jsme na místě činu a zároveň prověřujeme motiv pachatele. Situaci máme pod kontrolou a nehrozí žádné další nebezpečí,“uvedli policisté na Twitteru.

Později doplnili, že vyšetřovatelé případ předběžně kvalifikovali jako trojnásobnou vraždu. „49letý muž zastřelil svou 35letou družku a své děti. Poté zbraň obrátil proti sobě. Jednou z obětí je policistka,“ uvedli.

3. května 2024 v 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Za poslední dobu jde o druhý případ vícenásobné vraždy v tomto regionu. V dubnu zasahovali hasiči a policisté v obci Loučka, kde jednatřicetiletý muž zabil svou ženu a jejich tři malé děti ve věku do pěti let. Následně muž způsobil výbuch domu. V červnu byl obviněn z trestného činu vraždy. Z posledních dostupných statistik vyplývá, že v České republice od začátku roku do 30. června došlo již k 78 kriminálním skutkům, které jsou klasifikovány jako vraždy.

Domů
Sdílet
Diskuse