Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2022 10:09
Čas čtení 0:54
Radim Šlechta Tereza Patočková

V suti domu na Vsetínsku našli policisté tři mrtvé děti a jednu ženu. Případ vyšetřuje kriminálka jako vraždu

V suti domu na Vsetínsku našli policisté tři mrtvé děti a jednu ženu. Případ vyšetřuje kriminálka jako vraždu
Zdroj: HZS Zlínského kraje
NEWS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

V sutích vybouchlého domu na Vsetínsku byla nalezena 4 těla. Případ vyštřuje kriminálka jako násilný trestný čin

Hasiči v neděli okolo páté hodiny ranní zasahovali v obci Loučka na Vsetínsku. Místní obyvatele tam v brzkých ranních hodinách překvapil požár s výbuchem. Nejprve se objevili informace o jednom zraněném muži. V pondělí však policisté informovali, že při prohledávání suti nalezli v neděli večer 4 mrtvá těla. „Jedná se o ženu a tři děti. Případ jsme předběžně kvalifikovali jako trestný čin vražda,“ napsala policie na svém Twitteru. 

Jak je patrné ze snímků, požár skutečně poškodil naprostou většinu stavby. Když jednotky dorazily na místo, uhasily požár proudem vody. Následně rozebírali konstrukce a hledali skrytá ohniska. Prostor dalším zasahujícím složkám pak zpřístupnili odstraněním sutin. Do prohledávání suti byl zapojen také pes, který je cvičený ná pátrání po osobách. V neděli večer potom policisté našli 4 mrtvé. „Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří jej prověřují jako násilný trestný čin,“ uvedla policie. 

Doporučeno
Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu 23. dubna 2024 9:12

Muže, který byl během požáru těžce zraněn záchranáři letecky převezli na popáleninové centrum do Fakultní nemocnice v Ostravě. „Při požáru byl vážně zraněn muž, kterého do nemocnice transportoval vrtulník. Příčina a okolnosti vzniku požáru jsou nyní v šetření hasičů a Policie ČR. Škoda na majetku prozatím nebyla vyčíslena,“ uvedla ještě před nálezem těl Javoříková.  

Požár
Zdroj: HZS Zlínského kraje
Domů
Sdílet
Diskuse