Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu?

Max

Rod draka – 2. řada (16. června)

Jednoznačně nejočekávanější ze všech zmíněných seriálů a dost možná vůbec nejočekávanější premiéra letošního roku. První řada Rodu draka, nového spin-offu Hry o trůny, potvrdila, že co se týče žánru fantasy, nemá HBO konkurenci. Ba co víc, kvalita Rodu draka dokonce atakovala to nejlepší, co jsme předtím viděli ze Hry o trůny (scéna s příchodem krále se nám zaryla do paměti!). Finále pak nabídlo slušný cliffhanger, kdy se dva rody zjevně chystají jít do války. Krev bude prolita, draci se vyřádí a my už se nemůžeme dočkat, co hlavní dámy v podání Olivie Cooke a Emmy D'Arcy opět předvedou.

Doporučeno
V dětství ji šikanovali kvůli vzhledu, pak se stala modelkou. Co všechno jsi nevěděl*a o hvězdě Furiosy Anye Taylor-Joy? V dětství ji šikanovali kvůli vzhledu, pak se stala modelkou. Co všechno jsi nevěděl*a o hvězdě Furiosy Anye Taylor-Joy? 20. května 2024 v 15:00

Amazon Prime Video

The Boys – 4. řada (13. června)

No a pro fanoušky komiksů a hlavně trochu drsnějšího pojetí superhrdinských příběhů tady budou po delší době konečně zase The Boys. Ve čtvrté řadě už se bude hrát tak trochu o všechno, jelikož Butcherovi nezbývá příliš času a Homelander víceméně vyhlásí válku proti všem, kteří mu nejsou loajální. Ukázka pak slibuje hromadu krve, utrhnutých končetin, šílených výjevů jako létající vraždící ovce a samozřejmě i tunu hlášek. Zkrátka všechno, co na seriálu tolik zbožňujeme. 

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse