Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu?

Apple TV+

Nedostatek důkazů (14. června)

Apple TV+, služba, kterou v posledních měsících zaslouženě chválíme nejvíc, pak očividně našla způsob, jak oslovit diváky i během takhle nabitého měsíce. Místo epické akce nebo komiksové řezničiny totiž sáhla po skvělých hercích v čele s Jakem Gyllenhaalem a ostříleném seriálovém scenáristovi Davidu E. Kelleym (Ally McBeal, Sedmilhářky), kteří společně natočili nové procedurální soudní drama o muži, který se stane podezřelým z vraždy své kolegyně, s níž měl předtím lehce toxický poměr. Pokud tě tedy z výše zmíněných seriálů nic neoslovilo, bude možná Nedostatek důkazů tím pravým ořechovým pro tebe.

Doporučeno
A teď pohádku o tom, jak si 14letá dívka vzala o 10 let staršího vojáka. V kinech startuje skutečný příběh slavného páru A teď pohádku o tom, jak si 14letá dívka vzala o 10 let staršího vojáka. V kinech startuje skutečný příběh slavného páru 29. května 2024 v 14:00

Paramount+/SkyShowtime

Starosta Kingstownu – 3. řada (2. června)

Jeremy Renner loni prožil hrůzostrašnou nehodu, když mu nohy přejel a rozdrtil sněžný pluh, když se snažil zachránit synovce. Herec ale jako zázrakem přežil a po několika měsících a mnoha operacích se z incidentu zcela zotavil. Jako první se pak vrátil na plac svého seriálu Starosta Kingstownu, jehož třetí série se již brzy objeví na americkém Paramount+ a současně s tím i na českém SkyShowtime. V něm Renner hraje muže, který stojí často na hranici zákona, zatímco se snaží sjednat pořádek ve svém městě a zabránit totální válce mezi gangy a místní policií. Obě první série ti můžeme vřele doporučit, pokud ti nevadí trochu víc násilí a zároveň máš rád*a drsnější příběhy z amerického Středozápadu.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse