Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
31. března 2016 v 17:50
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Komediální, ale dojemné drama The Intouchables dostane remake s Bryanem Cranstonem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Intouchables se výrazně podařilo v Americe, což vedlo studio The Weinstein Co. k remaku.

Francouzský snímek od dvojice vcelku známých režisérů Oliviera Nakache a Erica Toledano sklidila ve světě značný úspěch, když si s rozpočtem 10 milionů dolarů vydělala neskutečných 426 milionů. Opěvována kritiky se hned dostala i do jiných koutů Země, avšak v rodném Francii vytěžila v box office jen deset milionů. Příběh o ochrnutém aristokratovi Phillipovi a jeho novém opatrovníkovi Drissovi se nejen stal filmovou senzací, ale byl důkazem, že i velké protiklady se mohou přitahovat. Film je ke zhlédnutí velmi příjemnou záležitostí a po komediální stránce nabízí několik zábavných prvků.

Americké studio The Weinstein Co. se však rozhodlo, že chce mít vlastní remake, kterému by se také mohlo zadařit, a to přímo v domácím USA. Začalo shánět herce do hlavních rolí a podle informací s velkou pravděpodobností uvidíme Bryana Cranstona (Godzilla, Breaking Bad, Trumbo) spolu s Kevinem Hartem (Ride Along). Nic víc momentálně nevíme. Studio však na projektu oficiálně pracuje a brzy bychom měli možnost dozvědět se mnohem více. Originál zbývá jen jeden a tvůrci remaku budou mít co dělat, aby se alespoň přiblížili původní snímku. Tak či onak, určitě jsme zvědaví.

Domů
Sdílet
Diskuse