Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2016 23:40
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Svět opustila další legenda. Bud Spencer odešel na druhý svět ve věku 86 let

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Legendární italský herec už není mezi živými.

V roce 2016 nás jako na běžícím páse začaly opouštět výrazné legendy světového showbyznysu. Jen před několika týdny se svět ponořil do slz, když nás opustil Muhammad Ali a dnes můžeme se zármutkem v srdci oznámit, že na druhý svět odešla i herecká legenda Bud Spencer. Jeho vlastní jméno znělo Carlo Pedersoli a pocházel z italské Neapole, kde v sobě v mládí objevil lásku k plavání a vodnímu pólu, díky čemuž se za svoji domovinu proslavil dokonce i na Olympiádě.

Po zavěšení sportovní kariéry na hřebík se Bud Spencer začal věnovat natáčení filmů a druhá polovina minulého století se nesla ve znamení jeho fenomenální spolupráce s Terencem Hillem, se kterým vytvořili humornou a nezapomenutelnou dvojku. Podle doposud zveřejněných informací Bud zemřel v kruhu své rodiny a bez bolestí, ba dokonce jeho poslední slovo před smrtí bylo obyčejné „děkuji“.

Svět opustila další legenda. Bud Spencer odešel na druhý svět ve věku 86 let
Domů
Sdílet
Diskuse