Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2016 16:08
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ženich během rozlučky se svobodou rozbil Audi za skoro 4 miliony korun a zmlátil muže. Namísto svatby putuje na 18 měsíců za mříže

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Noc, na kterou nikdy nezapomene.

Rozloučení se svobodou by se měla nést v atmosféře nevázané zábavy ještě před tím, než člověk vstoupí do chomoutu a zasvětí svůj další život manželství a závazkům. Určitě si dokážeš představit, že některé rozloučení se svobodou může být pořádně divoké a pár slov by ti o tom  mohl říci i ženich Nasar Hanif, který blížící se manželství slavil ve velkém stylu. Krom jiného pronajali jeho kamarádi z půjčovny pár luxusních aut, mezi nimiž bys našel například Audi R8 Spyder, Lamborghini Gallardo či Mercedes C63 a vydali se v britském městě Oldham, nedaleko Manchesteru, do ulic.


Skupina chlapíků si užívala večer, když na ně začali dva cizí muži pokřikovat rasistické narážky, a tak se rozloučení se svobodou změnilo v krvavou konfrontaci. Jeden z mužů stačil odejít, ale druhého Nasar s kamarády dobil, a když na scénu přijela policie, Nasar sedl do Audi a vydal se na útěk. Několik minut se mu před hlídkou dařilo úspěšně unikat, ale když ho zahnali na parkoviště u nákupního centra, Nasar ve velké rychlosti nedokázal auto kontrolovat a narazil do sloupu pouličního osvětlení. Nejenže tedy zničil půjčený vůz za více skoro 4 miliony korun, ale obviněn byl také z ublížení na zdraví a namísto romantické svatby ho nyní čeká 18 měsíců za mřížemi. Celý incident se přitom odehrál ještě loni, ale Nasar byl až nyní pravomocně odsouzen.

Domů
Sdílet
Diskuse