Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2016 21:34
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Eminem upozorňuje téměř 8 minutovou skladbou, že je stále ve hře. Pracuje i na novém albu

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Slim Shady dnes své fanoušky určitě rozradostní. Další deska je prý na cestě a kromě toho se na svět dostal i track Campaign Speech.

Amerika se aktuálně soustředí hlavně na prezidentské volby, které jsou doslova za dveřmi. Tento fakt využívá i Eminem, vycházející po relativně dlouhém čase ze stínu, aby světu představil svou novinku. Pojmenoval ji Campaign Speech a rapuje na ní do záměrně nevýrazného beatu téměř 8 minut. Držíc se názvu skladby (freestyleu), věnuje Em mnoho řádků právě zmiňované události, která brzy ovlivní i jeho život. Velmi otevřeně si do úst bere jméno Donald Trump, avšak ne s dobrým záměrem. Řádky jako: „Consider me a dangerous man but you should be afraid of this dang candidate/You say Trump do not kiss ass like a puppet," to jasně potvrzují. Vedle tohoto tématu vzpomíná Slim Shady i jména jako Trayvon Martin a George Zimmerman, což znamená, že se skladbou dotýká problémových rasových interakcí v USA.

Jako bonus k novému tracku máme ještě jednu potěšující zprávu, kterou Eminem odhalil. Údajně pracuje na dalším albu, a proto se nemáme bát, že by scénu opustil. Detaily momentálně nejsou známé, ale o markantních milnících budeme určitě informovat. Ať už se přikláníš k tomu, že Marshall není v nejlepší formě, nebo za ním pevně stojíš, jedno je jisté. Cokoliv Em vydá, přitáhne to hromadu pozornosti. Campaign Speech najdeš níže a v komentáři na něj klidně vyjádři svůj názor.

Domů
Sdílet
Diskuse