Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2016 v 12:15
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Proč se Kanye West dostal do nemocnice, co se s ním opravdu děje a hrozí mu rozvod s Kim?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Je jasné, že Yeezy aktuálně prožívá nelehké období. Co se za tím skrývá?

Po Kanyeho posledním koncertě v Sacramentu bylo všem jasné, že s Yeezym opravdu není něco v pořádku. Na pódiu prohlašoval různé, až bizarní věci a show předčasně ukončil po třech písních. Vypadalo to, jako by se americký umělec vydal daleko za hranici oddělující blázna a génia, hranici, po které vždy osciloval. Potvrzení, že to nebyl jen dojem fanoušků, ale reálný problém, jsme dostali formou informace o Yeezusově hospitalizaci. Jeho osobní lékař mu zavolal lékařskou pomoc poté, co se raper údajně pokusil napadnout pracovníka posilovny. V rozhovoru s dispečerem na 911 doktor řekl, že jeho pacient „trpí dočasnou psychózou způsobenou nedostatkem spánku a dehydratací.“ Na místo přijeli i policisté, ale k žádnému porušení zákona nedošlo, a tak Kanyeho nakonec odvezli „pouze“ do nemocnice. Hospitalizován byl v UCLA Medical Center v Los Angeles, pro dobro jeho zdraví a bezpečnost. Otázkou zůstávalo, jak dlouhou dobu tam stráví a jak rozsáhlá je ona diagnóza.

Proč se Kanye West dostal do nemocnice, co se s ním opravdu děje a hrozí mu rozvod s Kim?
Zdroj: david_hwang (flickr.com)

Jak jsme již napsali, Kanyeho hlavním problémem byl nedostatek odpočinku a přetížení způsobené přepracovaností (koncerty, nahrávání alba, design oblečení), stresem a úzkostí, které přerostly až do mentálního zhroucení se. V poslední době bylo vidět, že Yeezy není sám sebou a cítí se špatně, přičemž se hovořilo až o hluboké depresi a paranoie. Hospitalizace však pomohla. Umělec si mohl konečně nerušeně odpočinout, uspořádat myšlenky a nabrat síly. Ihned, co se Kim Kardashian dozvěděla, že je její manžel v nemocnici, odletěla z New Yorku do Los Angeles a spěchala za ním, aby mu byla oporou. U jeho lůžka byla údajně téměř bez přestávky a dávala také pozor na to, aby to Yeezus, který se rozhodl pracovat a nahrávat i v nemocnici, nijak nepřeháněl.

Ačkoli nejprve na veřejnost vyplula informace, že Kanyeho by z UCLA Medical Center mohli propustit ještě před koncem listopadu, nakonec se jeho odchod odsunul kvůli nestabilitě a riziku až na první prosinec. Po celou dobu při něm stále stála Kim. Ta se údajně sama zotavuje z loupežného přepadení, kterému čelila dříve v Paříži, ale i tak Yeezyho v těžkých časech podpořila. Když se americký hudebník a módní návrhář dostal začátkem prosince z nemocnice a přešel do rukou osobního lékaře doktora Michaela Farzama, nesměřoval prý domů, ale do pronajatého domu, ve kterém se měl dále zotavovat. Není zcela znám a oficiálně potvrzen důvod, proč neměl namířeno domů k rodině, ale do odděleného příbytku, avšak bylo to pravděpodobně z jednoduchých důvodů, konkrétně proto, aby měl klid. Internetem však koluje i verze, že se tak rozhodla Kim, která Kanyeho nechtěla kvůli jeho mentálnímu stavu v blízkosti dětí. Díky tomu a následujícím výpovědím lidí (prý) blízkých jejich rodině se tak zrodila idea, že se Kim chce s Yeezy rozvést.

 

#Kimye ❤ #KanyeWest x #KimKardashian

Fotka uverejnená používateľom Tropixs (@thetropixs),

 

Za rozšíření zmíněné informace může z velké části zejména neznámý zdroj magazínu US Weekly tvrdící, že Kim se v manželství už déle cítí jako uvězněná, a tak chce rozvod, ale počká, než se Kanye zcela zotaví. Samozřejmě, neodvážíme se stoprocentně tvrdit, zda je to pravda, nebo lež, ale když se podíváme na fakta, vypadá to spíš jako druhá možnost. Jedním z důvodů je, že Kim a Kanye mají dvě malé děti a druhým je tvrzení jejich blízkého přítele Jonathana Chebana, který vyslovil následující slova: „No, můžu vám říci, že rozvod se konat nebude... Rozhodně se rozvádět nebudou.“ Jonathan je rodinný známý, který má na kontě zhruba 23 účastí v show Keeping Up with the Kardashians, což zní trochu spolehlivěji než „neznámý zdroj“. Opět však opakujeme, že si nedovolíme jasně se postavit za jednu či druhou možnost a jen se zamýšlíme.

 

#TheWests ❤

Fotka uverejnená používateľom All Things Nori & Saint (@saintandnori),

 

Každopádně, Jonathan dodal, že Yeezusovi se daří mnohem lépe a pomalu se zotavuje. Tento názor podporuje i Kanyeho první účast na veřejnosti po delším čase, a to na výstavě nábytku Ricka Owense v Museum of Contemporary Art v Los Angeles, kde se objevil s blond vlasy. Před několika hodinami se zase na veřejnosti objevila fotografie Kanyeho Westa, jak s černou přilbou na hlavě jezdí na kole, a tak věříme, že to opět znamená jen pozitivní posun v jeho léčbě. Stejně tak doufáme, že se Yeezyho zdravotní stav dá do pořádku a že to jeho rodina ustojí. Jak se samotný problém odrazí na raperově hudbě, se dozvíme možná díky připravovanému alba Turbo Grafx 16, na kterém pracuje s Pete Rockem. Duo navštívilo studio hned poté, co byl hudebník propuštěn z nemocnice a první výsledky jejich práce najdeš zde. Brzké uzdravení autorovi The Life of Pablo přejí i jeho kolegové, například Chance the Rapper či John Legend.

 

#KanyeWest at the "Rick Owens: Furniture" exhibition at the MOCA PDC. December 8. (: @giovannileonardobassan)

Fotka uverejnená používateľom Kanye West (@kanyewest_daily),

Domů
Sdílet
Diskuse