Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2017 10:31
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ráno chytá zločince, večer zase předvádí spodní prádlo. Samantha kritikům vzkazuje, aby se jednoduše nedívali

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Její krása prý pomáhá i při plnění služebních povinností.

Nedávno jsme na našem webu rozebírali přitažlivou policistku Nochtli, která se ve volném čase věnovala modelingu, ale to jsme ani netušili, že v americkém státě New York existuje další známá policistka posouvající hranice v modelingu ještě o trošku dál. Samantha Sepulveda si spokojeně žije ve městě Freeport na Long Islandu, a když zrovna nehoní nebezpečné zločince, pak své tělo propůjčuje různým značkám dámského spodního prádla.

Ráno chytá zločince, večer zase předvádí spodní prádlo. Samantha kritikům vzkazuje, aby se jednoduše nedívali
Zdroj: facebook

Dnes 32letá Samantha vstoupila do policejního sboru ještě v roce 2010, aby ji o tři roky později kamarád nepožádal o to, zda by neměla zájem využít svou postavu i jinak než jen v policejní uniformě. Samantha zpočátku váhala a přemýšlela nad tím, jestli nebude jejím nadřízeným vadit, že ve volném čase ukazuje velkou část svého odhaleného těla zvědavcům, ale zatím s tím prý neměla žádné problémy. Atraktivní policistka má momentálně na Instagramu přes 100 tisíc followerů a pravidelně se je snaží potěšit zajímavými fotografiemi, které ocení zejména pánské publikum. Na druhou stranu, vzhled jí už podle vlastních slov mnohdy pomohl i při provádění služby, protože zločinci, které potřebuje zatknout, jaksi při pohledu na její tvář a tělo změknou a rychle nastaví ruce, aby jim mohla nasadit pouta. Několik z nich ji prý už stihlo při zatýkání pozvat na rande, čemuž se nedivíme, ale Samantha pochopitelně odmítla. A jen tak mimochodem, všem svým kritikům odkazuje, že pokud se jim její fotografie nelíbí, pak stačí zavřít oči. 

Domů
Sdílet
Diskuse