Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2017 12:43
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Byli na cyklistickém výletě, když je přepadla nejroztomilejší klokanice na světě. Roztomilá quokka je přítulná a ještě se i ráda fotí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jedinečné setkání se Campbellovi podařilo v horké Austrálii.

21letý Campbell Jones se se svou přítelkyní vydal na cyklistický výlet po prašných cestách rozpálené Austrálie. Klidný den jim však narušilo příjemné překvapení, když jim do cesty vběhla takzvaný klokan quokka, malý zavalitý klokánek, který se klokanovi vůbec nepodobá. Každopádně, pár ihned seskočil ze svých kol a Campbell vytáhl GoPro kameru, se kterou udělal opravdu fenomenální vtipné záběry. Roztomilá klokanice byla navíc přítulná a vůbec neváhala pózovat do kamery nebo si s Campbellem vyfotit stylové fotografie, které ihned zavěsil na internet. Mimochodem, quokky jsou takovou nebojácností známé, v přírodě mají jen velmi málo predátorů a lidé je často krmí, proto se často potulují po polních cestách. I přesto je však toto roztomilé stvoření označené jako vulnerable (zranitelné). Campbellovi můžeme jeho fotky pouze tiše závidět.

Domů
Sdílet
Diskuse