Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2017 10:12
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nový Zéland ti zaplatí letenky i ubytování na týden, abys tam mohl začít nový život. Město Wellington hledá talentované mladé lidi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Posuň svůj život o úroveň výš.

Život na Novém Zélandu musí být docela solidní. Progresivní země se neustále posouvá kupředu, její obyvatelé se označují za šťastné a momentálně máš šanci dostat nový život na tomto ostrovním státě i ty. Novozélandské město Wellington nedávno spustilo program s názvem Looksee Wellington, jehož cílem je přilákat na Nový Zéland talentované pracovníky z oblasti informačních technologií a jde o velmi zajímavou příležitost.
 
Po skončení první části programu dostane až 100 vybraných lidí bezplatné ubytování společně s letenkami a do Wellingtonu se budou moci přijet podívat na jeden týden pod podmínkou, že kromě poznávání města a jeho okolí se zúčastní i pohovorů se zaměstnavateli, kteří o ně budou mít zájem. Zaujmout proto musíš skvělým životopisem, kvůli kterému by se o tebe porvaly i ty nejuznávanější novozélandské firmy, protože pokud uspěješ i na pohovoru, dostaneš práci a možnost posunout svůj život o obrovský krok kupředu.

Domů
Sdílet
Diskuse