Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2017 12:12
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Tokijská garáž plná aut za desítky milionů korun. Pár kousků v ní prý dokonce patří členům legendární Yakuzy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Členové Yakuzy a významní podnikatelé vědí, jak si užívat života.

Japonská mafie zvaná i Yakuza se díky filmům, seriálům či článkům proslavila po celém světě a všichni dobře vědí, že si s těmito chlapci zbytečně začínat netřeba. Na druhou stranu, pokud se člověk prochází po japonském Tokiu a zničehonic narazí na rozlehlou garáž, ve které už z ulice vidí hromadu luxusních aut a nikdo mu nebrání, když chce nahlédnout dovnitř, byla by škoda nezachytil čtyřnohé oře na kameru.

Video tvůrce Living in China je staré několik měsíců, ale díky zahraničním médiím se dostalo do popředí až teď a opravdu je se na co dívat. V garáži bys mohl zahlédnout všemožná auta, ať už starší, nebo mladší, a rovnou desítky kusů za desítky milionů korun. Nechybí značky jako Rolls-Royce, Lamborghini či samozřejmě Ferrari a při pohledu na některá vozidla ti musí být jasné, že jejich vlastníci mají k Yakuze mimořádně blízko, protože jejich vozy jsou pokryty japonskými symboly a ilustracemi. Člověku se až nechce věřit, že se tolik exkluzivních aut může nacházet na jediném místě, ale pokud se dají dohromady prostředky členů japonské mafie a významných podnikatelů, jinak to asi ani dopadnout nemohlo.

Domů
Sdílet
Diskuse