Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2017 19:56
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Bratislavským mostem se prohnal poník s ovcí a za nimi tři policejní auta. Zvířecí uprchlíci se postarali o pořádný chaos

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na mostě Apollo způsobila zvířecí dvojice i dopravní zácpu.

V Bratislavě bylo toto pondělí rušno. O pořádné překvapení se totiž řidičům postarala neobvyklá dvojice zvířecích uprchlíků. Poník a ovečka se totiž rozhodli přejít přes Dunaj, a to jak jinak než po mostě. Vybrali si Apollo a rovnou i část pro auta, přičemž je vůbec netrápilo, že jdou v protisměru. Díky ohleduplnosti a opatrnosti zúčastněných řidičů nedošlo k žádnému neštěstí, ale netradiční dvojice se postarala o dopravní zácpu. Podle portálu Pluska.sk se za nimi po chvíli vydala trojice policejních aut, která zvířata „zadržela“ před půl čtvrtou odpoledne. Není jasné, odkud dvojice utekla ani komu patří, policie po nezodpovědném majiteli ještě pátrá. Rozhodně však jde o fantastickou příhodu, která stovkám nejen Bratislavanů vykouzlila úsměv na tváři. 

Domů
Sdílet
Diskuse