Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2017 17:14
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Když otec pracuje, děti neposlouchají. Během rozhovoru do hlavních zpráv BBC mu do projevu vtrhly plačící děti i vystresovaná manželka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Takto to vypadá, když si v pátek uděláš home office.

Politolog profesor Robert Kelly se nedávno účastnil rozhovoru pro BBC, v němž popisoval aktuální situaci v Jižní Koreji, kde pro korupce hrozí zatčení prezidentky poté, co už byl pro korupci zavřený šéf Samsungu a prezidentky nejlepší kamarádka s dcerou. Vše se odehrávalo v živém přenosu a pan Kelly zřejmě vysílal z pracovny zřízené u něj doma. Po pár sekundách přenosu mu však do místnosti vtrhlo jedno z jeho dětí, které už za pár sekund následovalo další, navíc plačící. První nevítaný host se hned ujal shazování ze stolu všeho, co uviděl, až celou situaci zaregistrovala (pravděpodobně) manželka. Je možné, že jde i o chůvu, v komentářích na YouTube však diváci horlivě tvrdí, že ve skutečnosti jde o profesorovu ženu. Ta do místnosti vtrhla nejrychleji, jak dokázala, až téměř uklouzla. Děti z místnosti vytáhla, ale když chtěla vyjít, uklouzla a z ruky jí vyklouzla klika dveří, za kterou se ve stejném okamžiku ještě pokusila natáhnout. Video, které se za den stalo obrovským virálem, je tak zakončeno ještě i akrobatickým číslem. Každopádně, moderátor zpráv i profesor zvládli celou situaci bravurně a s maximální profesionalitou, za což jim rozhodně smekáme.

Domů
Sdílet
Diskuse