Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2017 10:19
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Muži by měli být za masturbaci pokutováni 100 dolary. Návrh z Texasu jim však nechce ublížit, ale poukázat na ženské problémy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Masturbace by neměla mužům jen tak lehce procházet.

Zástupkyně lidu v texaském shromáždění Texas House of Representatives předložila návrh zákona, na jehož základě by měli být muži pokutováni za to, že masturbují. Jessica Farrar svým kolegům navrhla, aby schválili zákon, dle nějž by měla být mužská masturbace považována za přečin vůči nenarozenému dítěti a muži by měli být pokutováni za každou spermii vypuštěnou mimo ženské tělo, protože bychom měli zachovávat posvátnost lidského života i takovýmto způsobem. Za masturbaci by tedy muži zaplatili rovných 100 dolarů. Ještě předtím, než začneš rozzlobeně protestovat, musíme tě ujistit, že ze strany této političky nejde o seriózně myšlený krok, ale jen o satirický návrh, kterým chce poukázat na bizarní podmínky spojené se zákony týkajícími se potratů v Texasu.

Ženy musí před samotným potratem přečkat 24hodinovou čekací dobu, a tak Jessica rovnou navrhla, že pokud by muži měli zájem o zákroky jako vasektomii či kolonoskopii, museli by si den počkat stejně jako ženy. Jessica chtěla svým krokem ukázat široké veřejnosti, a konec konců i celému světu, jak zbytečně komplikované a přísné jsou zákony o potratech v Texasu, kde jeden z nich například hovoří o tom, že žena musí pohřbít nebo zpopelnit zůstatky plodu po potratu.

Muži by měli být za masturbaci pokutováni 100 dolary. Návrh z Texasu jim však nechce ublížit, ale poukázat na ženské problémy
Zdroj: youtube
Domů
Sdílet
Diskuse