Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2017 15:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

10 Slovenek, které zrají jako víno a stály by za hřích navzdory vyššímu věku

REFRESHER
Uložit Uložené

Takto vypadá desítka nejkrásnějších slovenských maminek, za kterými by se na ulici zaručeně otočil každý muž.

Slovensko není špatným místem pro život i díky skutečnosti, že v něm (podobně jako v Česku) žijí nejkrásnější ženy na celém světě, s čím bude souhlasit snad každý muž. Nádherné zástupkyně něžnějšího pohlaví najdeme i mezi známými zpěvačkami či moderátorkami, a proto jsme se rozhodli připravit si pro vás výběr těch nejkrásnějších. Tentokrát však bude hlavním kritériem věk, protože bychom rádi pozornost obrátily právě na ženy v nejlepších letech, které jsou dennodenně důkazem toho, že zrají do krásy jako víno. Úvodem ještě připomenu, že nejde o výběr jednotlivce, ale celé redakce a zároveň jsme měli tak trochu omezené možnosti, protože ne všechny krásky, které jsme původně chtěli do výběru zařadit, mají i své sociální sítě, odkud bychom mohli čerpat snímky. Naštěstí je jich přesto dost a vy se nyní můžete kochat jejich přednostmi. Pojďme tedy na to.

Dara Rolins

Jedna z nejznámějších zpěvaček na Slovensku oslaví v závěru aktuálního roku už čtyřicáté páté narozeny, přesto se může pyšnit vzezřením, které jí závidí i mnoho mladších kolegyň. Darinka se udržuje ve formě stravou i cvičením, což můžeme sledovat na jejích sociálních sítích a kromě toho pravidelně hraje množství koncertů, jejichž součástí je i náročná taneční choreografie, což také očividně přináší ovoce. Dara Rolins je už pár let i šťastnou maminkou, ale na jejím vysportovaném těle to žádné známky nezanechalo, což dokazují i ​​snímky, kterými pravidelně zásobuje své fanoušky prostřednictvím Instagramu.

 

Dobre ranko ludia,svet,zivot:) photo&hair by Lola

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Andrea Verešová

Další kráskou na seznamu je Andrea Verešová, která už má sice dvě děti, přesto vypadá lépe než kdykoliv předtím. Bývalá světová topmodelka získala v roce 1999 zároveň titul nejkrásnější Slovenky v soutěži Miss a následně pracovala pro známou modelingovou agenturu, kde si měla možnost vyzkoušet vše, co k této práci patří. Její pronikavý pohled a stále dokonalé tělo okouzlí každého muže, ale Andrea je šťastně vdaná, a tak se můžeme alespoň díky instagramovému profilu kochat její krásou.

Vera Wisterová

Tato oblíbená tvář z televizních obrazovek, která moderovala množství známých pořadů, už sice má i dva syny, ale stále vypadá minimálně tak dobře, jak si ji diváci pamatuji například z Karavan show, kde působila spolu s Ivanem Táslerem. Zrzavou krásku už sice vídáme na veřejnosti o něco méně, ale v tomto seznamu pochopitelně nemohla chybět. A kdo by to byl vůbec řekl, že má Vera Wisterová už čtyřicet let.

 

Checkuj tie záclony s logom!!!! #alenka #schultzie

Príspevok, ktorý zdieľa Vera Wisterova (@verawister),

 

New hair day! #hair #bob #redhead #redhotchilipeppers

Príspevok, ktorý zdieľa Vera Wisterova (@verawister),

Erika Judínyová

Snad jste si nemysleli, že bychom mohli zapomenout na Eriku, která je již dlouhá léta hlavní tváří relace Smotánka, v rámci které mapuje vše více i méně zajímavé, co se na slovenské scéně děje. Stále krásná moderátorka vyvolávala množství diskusí hlavně svým poprsím, protože ji mnozí podezírají, že za tuto stále velmi výraznou přednost může právě zákrok profesionála. Sama tyto spekulace vyvrací, ale v konečném důsledku je to asi jedno. Erika se stále může pyšnit tělem jako před patnácti lety a určitě by stála za hřích.

Lenka Šóošová

Tuto čtyřicetiletou krásku, která vypadá stejně skvěle, můžeš vidět hlavně v Teleránu, přičemž právě ona je pro Slováky snad největším lákadlem, proč si vůbec televizi v ranních hodinách zapnout. Dvojnásobná maminka je i profesionální make-up artistka, ale musíme uznat, že díky její přirozenosti se pravděpodobně při ranním líčení obejde i bez svých zkušeností. Nuže, pevně věříme, že Lenka na televizi ještě velmi dlouho nezanevře, protože patří k té skupině moderátorek, na které bychom se dokázali dívat donekonečna.

 

#selfie #svojka#aliciakeysstyle #R #ronald #pastovka ...ze..urobim si svojku,ale malemu R sa to teda vobec nepa...‍♀

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Šóošova (@lenkasoosova),

 

#velkypiatok #niekto #velkyspanok @richardraiman #chraptulin #R

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Šóošova (@lenkasoosova),

Silvia Lakatošová

Ačkoli na to vůbec nevypadá, někdejší královna krásy a ředitelka soutěže Miss Universe SR Silvia Lakatošová je již dvojnásobnou mámou. Vítězkou soutěže krásy se stala v roce 1993, ale s čistým svědomím můžeme konstatovat, že bychom jí hlasy bez váhání posílali i dnes. Šarmantní a vždy dokonale upravená Silvia se stále pohybuje v kruhu nejkrásnějších žen naší země, což jí stejně určitě prospívá. Silvia se o své tělo stále důkladně stará cvičením a dává si pozor na stravu, což je v konečném důsledku vidět i na fotografiích.

Adriana Karembeu

Pravděpodobně vám o něco více bude říkat její rodné příjmení Sklenaříková. Slovenská supermodelka byla dlouho známá jako blondýnka s nejdelšími nohami a pronikavým pohledem, což se stále nezměnilo. I když už má přes čtyřicet let, stále si udržuje dokonalý vzhled, za který by se nestyděly ani její mladší kolegyně. Momentálně však už žije s manželem v Monaku, a tak by nebylo úplně jednoduché ji potkat. Na svůj Twitter však přispívá pravidelně, což samozřejmě hodnotíme velmi kladně.

Karin Haydu

Vystudovaná herečka Karin Haydu stále patřila k ženám, které vábily pohledy pánů atraktivním dekoltem, ale zároveň ji můžeme označit i za jednu z nejkrásnějších moderátorek. Tmavovláska oslavila v tomto roce už čtyřicáté narozeniny, ale tento věk by jí tipl jen málokdo. Na její přitažlivosti přidává skutečnost, že je už i maminkou a má krásnou dcerku Vanessu. Zbývá nám jen doufat, že nás bude ještě dlouho těšit zpoza kamer na televizních obrazovkách.

 

#woman & #jewelry

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

 

Purple .... #letsdance #nightfever #twins #star #dance #tvshow #slovak #tvseries #dancingwiththestars #tvmarkiza

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

 Alena Pallová

Ještě v roce 1999 zářila Alena v soutěži Miss Slovenské republiky, kde se stala třetí nejkrásnější Slovenkou. Následně pracovala jako modelka na prestižních molech v Paříži či Miláně a tajemstvím také není, že se dodnes věnuje i navrhování svých šatů, které však prezentuje výhradně sama na sobě. Původně chtěla při tomto odvětví i zůstat, ale osud to zařídil jinak a dnes je z ní prestižní estetická dermatoložka, která se stará o vzhled mnoha známých tváří. Paní doktorka je už i šťastná maminkou, což byste na ni pravděpodobně netipovali.

 

S tymito chlapcami...

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

 

Styling @andrejkusalik makeup a vlasy @patriksusivesely❤❤

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

 

You can feel this energy inside...

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

Erika Barkolová

I když na to Erika nevypadá, je už matkou dvou nádherných a už dospělých dcer, které jsou určitě po své mámě. Sympatickou blondýnku si mnozí pamatujeme z relace pro dospělé s názvem Črepiny s hviezdičkou, kde se věnovala „žurnalistice“ z tak trochu jiného pohledu. I díky tomu si vybudovala image atraktivní moderátorky, která je zároveň známá tím, že mezi její záliby patří návštěva fitness centra. Zúčastnila se také několika soutěží, což se v konečném důsledku odrazilo i na jejím akutálním vzhledu.

 

Vitaj na Slovensku :) #majkspirit @majkspirit

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova),

 

Pozdravy zo strizne #tvwork #tvjoj @tvjoj #lovemyjob #microphone #smile #tvjobs #topstar

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova),

Domů
Sdílet
Diskuse