Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2017 15:10
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zaplať poplatek a v Thajsku si budeš žít jako v bavlnce. Dostaneš VIP vztah s úřady, výlety do lázní zcela zdarma a zejména hromadu příležitostí

ZAJÍMAVOSTI THAJSKO
Uložit Uložené

Exotická asijská země otevírá své brány.

Před pár týdny měli lidé možnost získat bezplatný pobyt na Novém Zélandu a v případě úspěšného pracovního pohovoru i povolení k pobytu v této oceánské zemi. Zajímavá forma propagace své země možná inspirovala i Thajsko, jehož vláda se rozhodla přilákat do země osoby s dostatečnými finančními prostředky prostřednictvím neobvyklých programů. Nejzajímavější z nich dostal název „Elite Ultimate Privilege“ a stál by tě přibližně 70 tisíc korun ročně, ovšem za docela slušnou cenu dostaneš lákavé výhody.
 
Díky programu budeš mít okamžitý VIP přístup k vládním úřadům zabývajícím se imigrací i vydáváním dokumentů, jako jsou řidičské průkazy či povolení k pobytu a práci. Kromě toho tě thajská vláda pokaždé nechá přivézt i odvézt z letiště, když do země příletíš, nebo ji budeš opouštět, a samozřejmostí bude také zdravotní kontrola v kvalitní soukromé nemocnici jednou ročně. Jako bonus tě pak čeká 24 pobytů v lázních či na golfových hřištích zcela bezplatně. V rámci jednotlivých programů, kterých je dohromady až 7, si člověk může připlatit za různé služby a vládní organizace spravující tuto nabídku za něj klidně zažádá o všechny potřebné dokumenty a ještě mu je i doručí, takže bys měl v Thajsku s úřady minimální starosti. Thajské úřady očekávají, že v nejbližším období projeví o nabídku zájem alespoň 1000 lidí, což je docela realistický cíl, protože program  „Elite Ultimate Privilege“ stojí 60 tisíc dolarů na 20 let. Pokud bys tedy rád získal nový přechodný domov s VIP službami v exotickém Thajsku, stačí začít odkládat peníze na spořící účet.

Doporučeno
„Ten slon si odpočine, až zemře.“ Mluvili jsme se ženou, která v Thajsku zachraňuje slony před krutostmi turismu „Ten slon si odpočine, až zemře.“ Mluvili jsme se ženou, která v Thajsku zachraňuje slony před krutostmi turismu 8. dubna 2023 9:00

Thailand beach day #thailand #thailandbeach #asiatour2017 #negritacucurumbe

Příspěvek sdílený Dany Castellanos (@danycasc),


Domů
Sdílet
Diskuse