Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2017 21:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Boy Wonder představuje výbornou skladbu Prekrásny Nový Svet a avizuje, že alba se dočkáme ještě letos

HUDBA
Uložit Uložené

Trnavský MC nám album slíbil už dávno, a tak jsme velmi rádi, že po více než dvou letech konečně začíná nabírat reálné kontury.

Jedno z alb, která jsme si v tomto roce přáli nejvíc, je také právě to od Boy Wondera, a to i přesto, že o něm velmi dlouho nemluvil. Za poslední dobu jsme se z jeho strany nedočkali až takové aktivity, jak bychom si možná mnozí přáli, ale o to víc jsme si vážili každé spolupráce, na níž se objevil. Vše však nasvědčuje tomu, že toto čekání by mohlo skončit a Boy potěší fanoušky dalším sólem. Dnes totiž představuje výbornou novinku s názvem Prekrásny Nový Svet a společně s ním i informaci o tom, že album bude ještě tento rok. O hudební produkci skladby se postaral Norbert Ronin a více než zdařilý videoklip si na starosti vzali kluci STUBYSHIT, Adam Rohál, Radoslav Zákutný a Matej Jánošík.

Domů
Sdílet
Diskuse