Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2017 9:33
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nikdo pravý na tebe venku nečeká a na vzhledu fakt záleží. Sarkastické obrázky ti vysvětlí, jak to v životě opravdu chodí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Obrázky plné koťátek a sarkasmu vědí, jak funguje svět.

Mnoho nepříjemných zjištění o našem životě je velmi těžké překousnout a navíc mnohé z nich téměř vůbec nedokážeme kontrolovat, proto je vstřícné, pokud tě o těchto tragédiích předem poinformuje někdo milý. Přesně takto funguje myšlenka zajímavého projektu Hard Truths From Soft Cats fungující na sociální síti Tumblr a jejich autorka se snaží, abys vše zvládl s lehkostí a s pomocí milých obrázků. I přesto je však vše okořeněno dávkou sarkastického humoru, aby ti bylo stoprocentně jasné, že nikdy nezjistíš, co za špatné věci si o tobě mnozí myslí, že tvá očekávání se jen málokdy budou rovnat realitě a že je dost možné, že tam venku na tebe nikdo pravý nečeká. Na taková zjištění se však vyplatí být pořádně připraven, a když je k tomu všemu doručen pořádný náklad humoru, máme tu opět skvělý internetový projekt plný zábavy a umění, který je však pochopitelně potřeba vnímat s pořádným nadhledem.

Domů
Sdílet
Diskuse