Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2017 13:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Má skoro 50 let, ale dokonalá postava a přitažlivý vzhled ji neopouštějí. Na této ženě by nechal oči každý chlap

REFRESHER
Uložit Uložené

Liu Yelin má sice již 49 let, ale tento věk byste při pohledu na její tělo v plavkách uhodli jen velmi těžko.

V době, kdy je moderní dokonce i chodit do posilovny a starat se o sebe více než kdykoliv předtím, si ženy stále více dávají záležet na svém stále mladém vzezření, a to i navzdory přibývajícím rokům. Jen těžko se však leckterá z nich vyrovná Číňance jménem Liu Yelin, která už na první pohled vypadá jako teenagerka. Ve skutečnosti má již 49 let a když je na veřejnosti se svým 22letým synem, všichni si myslí, že je to její přítel. Liu si i přes vyšší věk a absolvované těhotenství dokáže stále udržovat dokonalou postavu a tvář bez jediné vrásky, ale doslova dennodenně musí lidi přesvědčovat, že nelže.
 
Zaručený recept na podobný vzhled v takovém věku podle jejích vlastních slov neexistuje, ale alespoň prozradila ten svůj. Každý den se aktivně věnuje sportu a cvičení. Preferuje posilování a plavání venku ve studené vodě. Přeplavala už několik řek a nevyhýbá se ani extrémnějším několikahodinovým výzvám. Vše tedy nasvědčuje tomu, že zdravý životní styl přináší své ovoce, ale je třeba mu oddat i většinu volného času. No a nyní samotné fotografie Liu, kvůli kterým jsme všichni tady.

Domů
Sdílet
Diskuse