Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2017 20:46
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Barceloně pískají vymyšlené penalty, ale Ronaldovi chce na gól přihrát soupeř. Obránce Malagy se možná těšil na tučné prémie za titul Realu

SPORT
Uložit Uložené

Mimořádně podezřelý obranný zákrok.

Svět včera obletěla otřesná vymyšlena penalta, kterou pro Barcelonu zajistil Jordi Alba poté, co se klopýtl o trávník a sesypal se na zem v pokutovém území, jenže kontroverzní momenty nebyly na programu jen v zápase Barcelony. Na Twitteru se před pár hodinami objevilo výmluvné video ze zápasu Realu Madrid a Malagy, čili souboje, který se hrál souběžně s Barcelonou a v případě, že by Malaga vyhrála, tak se Barcelona mohla radovat z mistrovského titulu. Vody přitom rozvířil před pár týdny majitel samotné Malagy, který se o Barceloně vyjádřil jako o katalánském odpadu či špíně a přidal i to, že si ke ligovému titulu ani nepřičichnou, a tak bylo jasné, že hráči jeho klubu nebudou proti Realu Madrid nijak extra namotivovaní .
 
Malaga měla dokonce nárok na 1 milion eur za to, že její bývalý hráč Isco vyhraje španělskou ligu a i když by si v zápase nezainteresovaný divák možná ani ničeho nevšiml, v následujícím videu je krásně vidět, jak se rozhodl zareagovat hráč Malagy v momentě, kdy míč směřoval přes pokutové území. Namísto toho, aby jej okamžitě odkopl, jej jednoduše elegantně a nenápadně přeskočil, aby se k němu mohl dostat Cristiano Ronaldo a i když Portugalcova střela neskončila gólem, celý obranný zákrok vypadal mimořádně podezřele.


Domů
Sdílet
Diskuse