Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2017 10:16
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Sjela se kokainem, nabourala přítelovo Ferrari za 12 milionů a téměř utekla v jeho soukromém letadle. Pobyt na Ibize nedopadl nejlépe

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Modelka Elif Aksu si zakončení výletu na párty ostrově představovala jinak.

Výlet na španělský párty ostrov Ibiza může dopadnout perfektně, nebo může skončit noční můrou. Před pár dny se o tom na vlastní kůži přesvědčila krásná 25letá modelka Elif Aksu z Rakouska, která se na Ibizu vydala se svým údajným přítelem, ale nedostala se z ní v dobré náladě. Není známo, kolik dní na ostrově Elif strávila, ale během toho posledního se očividně pořádně odvázala. Se svým přítelem na sedadle spolujezdce si sedla za volant vzácného Ferrari Dino za více než 12 milionů korun a vyjela neznámo kam, avšak automobilový výletík skončil po několika minutách, když Elif nabourala do nákladního auta na kruhovém objezdu.


Kolemjdoucí incident ihned nahlásili a na místě byl za chvíli i asistent jejího přítele, protože 44letý muž ze Saúdské Arábie očividně o peníze nemá nouzi, a oba se pokusili uprchnout z místa nehody přímo na letiště, odkud chtěli v soukromém letadle odletět zpět do Londýna. Lidé na místě nehody však zaslechli slovo letiště, a tak se přivolaná policejní hlídka vydala za zdařilou dvojicí, kterou zachytila v poslední možné chvíli před odletem. Elif si pak svou situaci pokazila ještě o něco více, protože jí v těle našli stopy po kokainu, což by znamenalo, že auto řídila pod jeho vlivem, a tak bylo proti ní vzneseno obvinění a soud ji propustil na kauci. Modelka musela přislíbit, že se bude zdržovat na ostrově, zatímco bude vyšetřování pokračovat a kdoví, jak celý incident ovlivní její kariéru.







Domů
Sdílet
Diskuse