Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2017 22:06
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

The Rock a Apple vytvořili „nejvíce sexy a nejzábavnější“ spot na světě. Díky Siri dokážeš zvládnout i ten nejnáročnější den

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nová reklama pro Apple se vydařila na jedničku s hvězdičkou.

O Stevu Jobsovi už film máme, nyní však přišel čas na to, aby se na obrazovky (alespoň telefonů a počítačů) dostala i další postavička. Siri je neodmyslitelná součást iPhonu a právě jí se internetový gigant Apple rozhodl věnovat téměř čtyři minuty dlouhý reklamní spot. Apple se s rozpočtem rozhodně nemusí trápit a před kamery zve celebrity, které figurují na vrcholech internetových trendů, což potvrzuje například i loňská návštěva Taylor Swift. Letos ji však vystřídal Dwayne Johnson.


Toho si pro jeho optimismus, uvolněnost a otevřenost zamilovala velká část internetu a jeho oblíbenost pochopili i lidé v Applu. The Rocka si proto pozvali na natočení delšího spotu a musíme uznat, že video se skutečně podařilo. Úsměvný příběh tě hodí přímo do běžného a pořádně nabitého dne Dwayna Johnsona, kterého doprovází věrná Siri. Jeho den se však zdá být naprosto plný a je jen na nich dvou, zda The Rock opravdu stihne vše splnit.

Domů
Sdílet
Diskuse