Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2017 17:03
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Na Tinderu si psali jednou za půl roku, seznamka jim zařídila luxusní dovolenou. Teď se potkali poprvé a o zábavu nebyla nouze

ZAJÍMAVOSTI TINDER
Uložit Uložené

Příběh Michelle a Josha skončil až v televizi.

Určitě si vzpomínáš na pár Joshe Avseca a Michelle Arendas. Chodí spolu na stejnou univerzitu, on má 22 let, ona 21, ale ani jednou se neviděli. Tinder je však spojil a od roku 2014 si spolu píší na seznamce. Ne však tak, jak to dělají normální lidé. Josh a Michelle si spolu píší v průměru asi jednou za šest měsíců. Jejich konverzaci můžeš objevit v tomto článku. Jde o jejich vlastní vtip, který nikdo z nich nechce porušit, kvůli čemuž je jejich internetový rozhovor poměrně strohý. Josh jejich konverzaci zavěsil i na Twitter, kde si jí všiml samotný Tinder.

Na Tinderu si psali jednou za půl roku, seznamka jim zařídila luxusní dovolenou. Teď se potkali poprvé a o zábavu nebyla nouze
Zdroj: Tinder / boredpanda.com

Jako zajímavou marketingovou taktiku jim nabídl dovolenou na místě podle jejich výběru a dvojice se shodla na Maui, jednom z Havajských ostrovů. Jejich dovolená se teprve blíží, ale show Good Morning America si je pozvala do vysílání, kde se Josh a Michelle poprvé spatřili naživo. Vtipné momenty nechyběly a podle lidí na internetu se k sobě dvojice perfektně hodí. Jejich společná dovolená na Maui se již závratným tempem blíží. Není pochyb, že internet bude pozorně sledovat, jak to mezi příjemnou dvojicí dopadne.

Domů
Sdílet
Diskuse