Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2017 21:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Gleb: Moje hudba není pro všechny (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Ružinovský MC Gleb vydal před pár týdny výborné album Lavička Pimpin a při této příležitosti jsme se rozhodli ho vyzpovídat.

Přibližně v polovině září jsme se dočkali netradiční release párty alba Lavička Pimpin v ružinovském amfiteátru. Outdoorovou festivalovou atmosféru si přišly užít stovky fanoušků a my pevně věříme, že se podobná událost bude organizovat častěji. Glebův debut jsme si měli od té doby možnost intenzivně naposlouchat a s klidným svědomím ho můžeme zařadit mezi to nejlepší, co na Slovensku v posledních dvanácti měsících spatřilo světlo světa.

Při této příležitosti jsme se rozhodli snad jediného grime MC ze Slovenska oslovit s nabídkou na plnohodnotný rozhovor a výsledkem je více než 20minutový dialog s moderátorem Adelem. Dozvíš se vše potřebné a také něco ze zákulisí samotného alba, ale samozřejmě jsme se museli pozastavit například i u viditelného rozmachu grime stylu ve světě i u nás. Více už ale v samotném rozhovoru.

Domů
Sdílet
Diskuse