Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2017 10:13
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Mužská napodobenina Kena si nechala implantovat křídla. Justin má za sebou už 550 plastických operací

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Justin Jedlica za svoji přeměnu utratil už přes 12 milionů korun.

O jedné napodobenině jménem Ken jsme tě už informovali, ale bohužel, Rodrigo Alves není jediným člověkem, který se pokouší stát identickou kopií slavné hračky z příběhů o legendární Barbie. 36letý Justin Jedlica je další ze seznamu lidí snažících se změnit na plastovou postavičku a právě tento Ken na to vyhodil už přes 12 milionů korun. Závislák na plastových operacích Justin jich má za sebou již neuvěřitelných 550 a některé jsou skutečně neuvěřitelné. Ve snaze se co nejvíce přiblížit ideálu, který nastolil plastový Ken, si už Justin například odstranil důležitou žílu z jeho čela. Na jeho vkus byla prostě až příliš výrazná. 

Justin je zároveň považován za člověka, který vynalezl implantáty do vnitřních stehen. Jeho poslední procedura je však jedna z jeho nejvýznamnějších. Na svůj hřbet si totiž nechal implantovat něco, čemu říká křídla, a i když se s nimi létat nedá, jeho zadní část nyní opravdu vypadá tak, jakoby měl složená andělská křídla. Jen za tuto operaci vyhodil přibližně půl milionu. Na otázku, proč toto vše dělá, odpověděl, že je to pro něj formou umění. Drtivou většinu implantátů a tělesných modifikací si navrhuje sám, podle něj je to mnohem hodnotnější, než kdyby si jen lehl pod skalpel plastického chirurga. 

Domů
Sdílet
Diskuse