Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2017 8:51
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Expl0ited vysvětluje, jak natáčet na YouTube. Většina pokusů o získání jeho kanálu totiž vůbec nedopadla dobře

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Bača a Expl0ited si prohlédli několik fanouškovských výtvorů a z některých zůstali v šoku.

Ani ne před dvěma týdny jsme tě informovali o jedinečné příležitosti získat rozjetý YouTube kanál provozovaný populárními slovenskými youtubery, Expl0itedem a To je ten náš Matúš. Ti společně dospěli k šlechetné myšlence pomoci vystřelit nadějnému mladému vlogerovi, který by pokračoval v jejich vytyčené cestě Denných Pogov. Právě jejich společný kanál s tímto jménem je už několik měsíců neaktivní, přitom má na kontě více než 126 000 odběratelů.
 
Nechat takto masivní číslo propadnout je určitě škoda, a tak poputují přístupové údaje od kanálu náhodnému člověku, který jedním krátkým vlogem přesvědčí Petra s Matúšem o tom, že je tolika odběratelů opravdu hodný. Expl0ited se však mezitím rozhodl vydat se svým kolegou Bačou kritické video, kde hodnotí zaslanou tvorbu a ze slov youtuberské dvojice se můžeš opravdu poučit, pokud bys nad kariérou youtubera uvažoval i ty. Oba totiž mají všechny finty a principy už dávno v malíčku, a tak jsou přesně ti, od kterých by sis měl nechat poradit a právě jejich konstruktivní kritika nad zaslanými videi ti možná něco dá.

Domů
Sdílet
Diskuse