Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2017 16:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

The Mountain z Game of Thrones má novou přítelkyni a lidé nechápou, jak jim to klape. Je oproti němu miniaturní, ale oba jsou šťastní

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hvězda z Game of Thrones je čerstvě zamilovaná.

V seriálu Game of Thrones není Hafþór Júlíus Björnsson velmi oblíbenou postavou, protože hraje The Mountaina, a tudíž nebezpečnou horu, která momentálně věrně slouží své vládkyni Cersei. Ve volném čase je však obyčejným mužem s troškou rozměrnější postavou, protože skutečně narostl do podoby menší hory, a internet momentálně zajímá jeho nová přítelkyně. Hafþór našel lásku u Kanaďanky Kelsey Henson, s níž se přitom setkal úplnou náhodou. Kelsey pracovala v Earls Kitchen v kanadské Albertě a Hafþór se tam v září nacházel, protože se účastnil silácké soutěže. V jednom momentě vešel do zmíněné restaurace a Kelsey ho okamžitě poznala, přičemž si od něj vyžádala autogram a netrvalo jim dlouho, než si porozuměli a začali spolu trávit více času.

Uživatele na internetu však příběh jejich lásky nezajímá až tak jako několik informací o tom, jak vlastně vypadá jejich soužití. S jistotou můžeme říci, že Kelsey zůstala v Kanadě a zatímco Hafthor cestuje po světě a věnuje se kromě soutěžení i natáčení, už spolu byli na několika výletech po světě, ale momentálně spolu chodí na dálku. Na druhé straně, lidé už vtipkují, zda dvojice nepotřebuje při společné večeři židle rozdílných velikostí nebo jak funguje společné používání jednoho auta. Samozřejmě, objevily se i otázky o jejich intimním životě, protože na několika fotkách to vypadá, jako kdyby byl Hafthor dvojnásobně větší než Kelsey, ale to už vědí oni sami nejlépe a očividně jsou spokojeni.

 

Domů
Sdílet
Diskuse